Unmerhaba bugun size 3 gunumu alan format seruvenimi aktaracağım.

Birtakım hatalar yuzunden Windows 10 kullanmayı bırakıp Win 7'ye donmek istiyordum (Windows 10 sistemimde pek iyi calışmıyor) fakat USB belleğim 4 GB idi. Bu yuzden 64 Bit ISO olmuyordu. Ben de HDD'den format yapayım dedim. Once NT6 kullandım NT6 calışmadı, ben de CMD uzerinden ayarlıyım dedim. Baslangıc onarmadan CMD'yi actım ve giriş yaptım. Format sırasında aldığım hataları okey okey deyip format işlemine gectim (aptalım). Sonra PC restart attıktan sonra takıldı 1.5 saat bekledim fakat kaldı o ekranda. Ben de mecburen fişi cektim ve format işlemi olmadı.

PC acılırken Win Boot Manager ekranında NT6 Windows 10 ve 7 cıkıyordu (ilk defa USB'den sistem kurdum, acemiyim yani normalde bilen insanlar benim yaptığım hataları yapmaz). Ben de başka PC olmadığından telefondan bootable Win 7 32 Bit ISO yazayım dedim, ilk kullandığım program calışmadı. 2. root gerekiyordu. 3. ise sade Linux destekliyordu, bu yuzden Ubuntu kuracaktım.

Hazırladım ve basladım, onda da hata verdi. Ben de sakin kalıp USB'ye bir daha yazdım ISO'yu, bu sefer oldu ve kuruldu. Sonra Win 7 ISO'su indirip Ubuntu uzerinden USB'ye yazdım ve basarıyla kurdum. Ama nasıl yaptım ben de bilmiyorum. Sonuc olarak yeni USB alıncaya kadar idare edebilir sistem beni.