Son yıllarda sık sık transferde savaş veren Galatasaray ve Fenerbahce birkez daha karşı karşıya... Ezeli rakipler, Genclerbirliği formasını giyen ve geleceğin yıldızları olarak gosterilen Mahmut Ceyhun Alyurt, Yiğit Eğin ve Can Bartu Cığır'ı kadrosuna katmak icin uğraşıyor. U15 Milli Takımımız'da da gorev yapan 3 genc yeteneği hangi takımın alacağı belirsizliğini korurken, Genclerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş Takvim'e konuştu.
BEŞİKTAŞ'IN DA İLGİSİ VAR!
Con net acıklamalarda bulunan Başkan Akdaş, "Galatasaray bu oyuncularımızı istedi, doğru. Ama ben kesinlikle 'olmaz' dedim. Fenerbahce Başkanı Ali Koc ile de konuyu konuştuk. Sayın Koc ile son goruşmeyi daha yapmadık. Ona gore bir plan ortaya cıkacak. Şartlar oluşursa 3 oyuncuyu da Fenerbahce'ye verebiliriz. Ali Koc ile daha para konusunu da konuşmadık. Ama Arda Guler paketine dahil olacak bu isimler" ifadesini kullandı.
Başkent ekibinin altyapı sorumlusu Seckin Topcu ise "Beşiktaş'ın da oyuncularımıza ilgisi olduğunu biliyorum. Bizim icin şaşırtıcı bir durum değil. Bu oyuncular ileride A Milli Takım'da da oynayacak. Buyuk kuluplerin ilgi gostermesi benim icin surpriz bir gelişme değil" acıklamasını yaptı.
"UCU DE COK YETENEKLİ"
Son olarak U18 Milli Takımımız'ı calıştıran Mehmet Hacıoğlu, transferin gozdesi olan 3 genc yeteneği değerlendirdi. Tecrubeli hoca, "Can Bartu, yukarıya kadar yukselecek bir potansiyele sahip. Sol bek ama sol acıkta da oynayabilir. Oyuncuları cok yonlu kullanmak gerek. Mahmut Ceyhun'un cok kuvvetli bir fiziği var. Suratli de bir oyuncu. Teknik yonunu geliştirdiği takdirde daha iyi olacak. Yiğit, teknik ozellikleri on planda olan bir oyuncu. Oyunu iki yonlu oynamayı becermesi gerekir. 3 oyuncunun da ofansif ozellikleri on planda" diye konuştu.
TRANSFER HABERİ: Genclerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş acıkladı! "Galatasaray olmaz Fenerbahce ile masadayız"
Spor Haberleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- TRANSFER HABERİ: Genclerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş acıkladı! "Galatasaray olmaz Fenerbahce ile masadayız"