Milli oyuncu Hakan Calhanoğlu, Cekya ile oynanacak hazırlık macı oncesi TRT Spor'a acıklamalarda bulundu.
Hakan Calhanoğlu yaptığı acıklamada, "Basın toplantılarında da soylediğim gibi hazırlık macları olsa da kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
"Zor bir zeminde oynadık dun ama ilk yarı inanılmaz oynadığımızı duşunuyorum. İlk yarı 3-0 olabilirdi. Diyarbakır'daki taraftarlarımıza cok teşekkur ediyorum bizi cok iyi karşıladılar." dedi.
"Yeniden kendilerine geldiklerinden bahseden Hakan Calhanoğlu, "Top bizdeyken cabuk oynadık. Bizde değilken cok istekli ve arzulu oynadık. Bize yakışan da buydu. Son maclarda geri adım atmıştık."
"Yeniden kendimize geldiğimiz icin mutluyuz. Son kampta sakatlığım nedeniyle yoktum ancak hocayla telefondan goruştum Faroe macından sonra. Tepkileri gordum ama hocaya kendisini uzmemesini soyledim."
"Cok eksiğimiz vardı ama bize yakışan bir sonuc değildi. Sonucta B Ligi'ne yukseldik." ifadelerini kullandı. Takımın buyuk bir birlik icinde olduğunu soyleyen tecrubeli oyuncu, "Dun golden sonra da gordunuz hep birlikteydik."
"Bizi ayırmaya calışsalar da bir arada olduğumuzu gosterdik. Taraftarlar da artık arkamızda olur umarım. Tabii ki eleştirileri anlıyoruz ancak bazen biraz aşırıya kacılıyor. Bu takımda genc oyuncular var ve etkilenebiliyorlar. Buraya gelen herkes bayrak icin burada." şeklinde konuştu.
EURO2024 ile ilgili de konuşan Hakan, "Avrupa Şampiyonası'nın Almanya'da olması bizim icin avantaj. Orası zaten Turkiye... Elemelere iyi başlamamız halinde turnuvaya katılacağımızı duşunuyorum. Dunya Kupası'na katılamadığımız icin icim sızlıyor ama oldu bitti artık yapacak bir şey yok." acıklamasını yaptı.
JORGE JESUS'A SAYGISIZLIK YAPMA İHTİMALİM YOK
Arda Guler ile ilgili daha once yaptığı acıklamaya acıklık getiren kaptan, "Arda ve Emirhan icin yaptığım yorumlar kotu niyetli değildi. Jorge Jesus'a saygısızlık yapma ihtimalim yok, haddime değil. Hicbir oyuncu kulupten buyuk değildir bunu biliyorum."
"Ben sadece Arda'nın daha fazla oynayabileceğini soyledim futbolcu gozuyle. Fenerbahce taraftarlarından daha cok mesaj aldığım icin soyluyorum. Asla saygısızlık yapma amacım yoktu."
JORGE JESUS BUYUK HOCA
"Jesus, cok buyuk bir hoca ve onunla her gun birlikte olan o. Arda gercekten cok iyi futbolcu ve cok iyi karakteri var. Yaşıtları oynayabildiği icin oyle konuştum sadece. Jesus'u da Merih ile arası cok iyi olduğu icin tanıyorum. Cok buyuk bir hoca." dedi.
İtalya Ligi ile ilgili de konuşan başarılı oyuncu, "Napoli cok iyi performans gosteriyor ve ligin zirvesinde olmayı hak ediyor."
INTER'DE KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM
"Aradan sonra ilk macımız onlarla ve Inter'de kendimi cok iyi hissediyorum. Henuz hicbir şeyden vazgecmiş değiliz."
"Milan tarafında da cok arkadaşım var ama taraftarların bakış acısı farklı oluyor tabii. İtalya'da kendimi defansif anlamda cok geliştirdim."
"6 ve 8 numara oynamaya alışığım ve sevdiğim bir rol. Oyuna yon vermeyi seviyorum. Eskiden 10 numara oynuyordum ama şu anda oynadığım bolgeden memnunum." ifadelerini kullandı.
Hakan Calhanoğlu'dan flaş Jorge Jesus sozleri!
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hakan Calhanoğlu'dan flaş Jorge Jesus sozleri!