ATV ekranlarının sevilen programı Muge Anlı ile Tatlı Sert'te yine ağızları acık bırakacak bir olay ele alındı. Programa başvuran Rıfat Bey, eşi Narin'in evi terk ettiğini ve kendisine gunlerdir ulaşamadığını soyleyerek yardım istedi. 5 yaşındaki cocuğunu alarak eski sevgilisine kactığı ileri suruldu. İddiaların ardında canlı yayına cıkan Narin Hanım ise bambaşka bir iddia ortaya atarak eski eşi ve annesinin birlikte kactığını soyledi. İddia sonrası canlı yayına bağlanan anne ve Narin arasında kavga cıktı. Narin Hanım, Rıfat'tan onceki evliliğinde eşinin saclarını kazıtarak kendisini dilendirdiğini soyledi. Annesi ve eski eşinin o donem yakınlaştıklarını iddia eden Narin Hanım,
"Beni dilenmeye gonderip evde gizli gizli buluşuyordunuz. Cocuklar her şeyi anlattı" diyerek herkesi şaşkına cevirdi. Kızının iddialarının ardından canlı yayına telefonla bağlanan anne Aslı Hanım, damadıyla kactığı yonundeki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Canlı yayında kızına hakaretler savuran anne,
"Sen nasıl bir annesin asıl. Sende utanma kalmamış. Sen 30 kocalı Hurmuz oldun. Sen benimle konuşma. Sen cocuklarına bakmadın, ben baktım. Narin'in hicbir sozune inanmayın. O yalancı. Damadım Fethiye'de ben Antalya'dayım" diyerek kızına beddualar savurdu. Annenin sozlerine sinirlenen Anlı ise Aslı Hanım'a tepki gostererek
"Sen nasıl bir annesin, kızına nasıl beddua edebiliyorsun? Bu kinin ne? Bir insan evladına 'geber' der mi" dedi.

Annesi ve eski eşinin birlikte olduğuna dair elinde belgelerin olduğunu soyleyen Narin Hanım son olarak şunları soyledi:
"Sen nasıl bir annesin, bizi bu durumlara duşuren sensin. Sen namussuz bir kadınsın. Benim 3 cocuğumu alıp gittin. Sende utanma ve arlanma kalmamış. Turkiye Cumhuriyeti'ne aşkınızı ilan ettiniz. Babam cezaevindeyken bırakıp gitti. Beni perperişan etti. Bana yapmadıklarını bırakmadılar. Ciğerim patladı, uyuşturucu madde sattırdılar. Beni kardeşimden bile kıskanarak cocuğumun ondan olduğunu soylediler."