Danimarka formasıyla Dunya Kupası'nda mucadele edecek olan Galatasaray'ın başarılı stoperi Victor Nelsson, "Umarım Galatasaray'ı ve taraftarlarımızı mutlu edebilirim. Eğer başarılı olabilirsem, guzel oynayabilirsem de ayrıca mutlu olacağım, onları mutlu edebildiğim icin" dedi.
Danimarka Milli Takımı ile Dunya Kupası'nda mucadele edecek olan Galatasaray'ın 25 yaşındaki savunmacısı Nelsson, GSTV'ye acıklamalarda bulundu. Victor Nelsson, "Cok mutlu olduğum bir durum, kendi vatanımı orada temsil ediyor olmak. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Her şey olabilir, cok buyuk bir turnuva. Ama 7-8 mac icerisinde kupayı kazanabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.
"FRANSA'YI EN İYİ TANIYORUM"
Fransa, Tunus ve Avustralya ile yer aldıkları D Grubu'nu değerlendiren Nelsson, "Danimarka iyi bir takım. Diğer rakiplerimiz de guclu takımlar. 1 ay icerisinde nerelere geleceğimizi goreceğiz. Daha once iki kere oynama fırsatı yakaladım, Fransa'yı en iyi tanıyorum. 4 ay icerisinde 2 kere onlara karşı oynadım. Zor olduklarını bilerek onlara karşı mucadele edeceğim" şeklinde konuştu.
Son olarak Dunya Kupası suresince sarı-kırmızılı taraftarların kendilerine vereceği desteğe de değinen Victor Nelsson, "Umarım Galatasaray'ı ve taraftarlarımızı mutlu edebilirim. Eğer başarılı olabilirsem, guzel oynayabilirsem de ayrıca mutlu olacağım, onları mutlu edebildiğim icin, bizi destekledikleri zaman" diye konuştu.
Victor Nelsson'dan Dunya Kupası oncesi carpıcı ifadeler! "Umarım Galatasaray’ı ve taraftarlarımızı..."
Spor Haberleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Victor Nelsson'dan Dunya Kupası oncesi carpıcı ifadeler! "Umarım Galatasaray’ı ve taraftarlarımızı..."