Kadıkoy ’de Trafik Denetleme Şube Mudurluğu ’ne bağlı Sivil Trafik Ekipler Amirliği ’nce trafik denetimi gercekleştirildi. Denetime takılan 2 genc, denetim noktasına yaklaştıklarında aracta birbirlerinin yerine gecerek şofor değişikliği yaptı. Polis ekiplerinin durumu fark etmesi ve aracı durdurması uzerine genclerden biri,
“Sıkıntı yok abi istediğiniz testi yapabilirsiniz” dedi. Polis ekipleri şofor koltuğundan yan koltuğa gecen gence alkol testi yaptı. Alkolsuz cıkan genc, polise,
“O hataya bir kere duştum” dedi ama genc surucu on plakayı takmamaktan dolayı cezai işlem uygulanacağını oğrenince polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Polis ekiplerine peş peşe bahane sıralayan genc,
“Tamponum boyandı kaza yaptım. Arabamı boyacıdan yeni aldım” dedi.

İHA'nın haberine gore; polis ekiplerinin plakanı on camına koyabilirsin uyarısına,
“On camında goremezsiniz ki yeni aldım arabayı. Kaza yapmışım, plaka var abi. Bak plakada hic işlem yok. Ben kotu anlamda demiyorum. Arabada vida yok. Bozuk plaka okunmaz diye kameralar cekiyor diye takmayayım diye duşundum.” dedi.

Polis ekiplerine ısrarla zor anlar yaşatan genc surucu,
“Boyle bir şey olmaz. Arabama kaportacıdan yeni almışım. Arabamı evime goturup plaka bastıracağım. Bu plakayı nasıl takayım arabaya, gormuyor musunuz plakayı. Evime gideyim ben yarın yapacağım.” dedi. Ceza yiyen surucunun kendisini goruntuleyen basın mensuplarını eliyle işaret ederek
"Babam gorecek" demesi ilginc anlara sahne oldu.