Galatasaray, performansı ile beklentilerin altında kalan Patrick van Aanholt icin gelecek tekliflere acık.
İstenilen teklif gelmezse Cimbom B planını devreye sokacak ve 1.5 yıllık alacağın ı odeyerek karşılıklı fesih yoluna gidecek.
Spor Toto Super Lig'de şampiyonluk mucadelesi veren Galatasaray'da Patrick van Aanholt ile ilgili yol haritası belli oldu.
Teknik direktor Okan Buruk'un raporu doğrultusunda geleceği planlayan yonetim, Hollandalı sol bek oyuncusu icin oncelikle gelecek teklifleri bekleyecek.
YONETİM TEKLİFLERE ACIK
Bilindiği uzere Patrick van Aanholt ile Galatasaray arasındaki sozleşme 2024 yılına kadar devam edecek.
Sarı-Kırmızılı yonetim, performansıyla beklentilerin altında kalan deneyimli oyuncu icin gelecek tekliflere acık.
3.5 MİLYON EURO TAZMİNATI VAR
Ancak; Galatasaray, 32 yaşındaki futbolcu icin tatmin edici bir teklif alamazsa B planını devreye sokacak.
Galatasaray, sonraki secenek olan oyuncu ile yolları ayırma planını gundemine alırsa deneyimli futbolcuya 3.5 milyon euro (yaklaşık 68 milyon TL) odeme yapmak zorunda.
32 yaşındaki van Aanholt futbol kariyerine ulkesi Hollanda'nın PSV takımının alt yapısında başladı.
32 yaşındaki van Aanholt futbol kariyerine ulkesi Hollanda'nın PSV takımının alt yapısında başladı.
Oyuncu kariyerinde sonrasında İngiltere'nin Coventry, Newcastle, Leciester, Wigan, Sunderland ve Crystal Palace gibi takımların formasını terletti.
Futbolcu 28 Temmuz 2021'de ise Galatasaray'ın kadrosuna katıldı.
O donem buyuk umutlarla transfer olan oyuncu bir turlu istenilen performansı gosteremedi.
Bu anlamda Patrick van Aaanholt'un takımdan ayrılması gundemde.
Yıldız isimle ilgili gelişmeler başta sarı kırmızılı taraftarlar olmak uzere merakla takip edilmekte.
GALATASARAY HABERLERİ | Galatasaray'a ağır fatura! Teklif gelmezse tazminatla gidecek
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- GALATASARAY HABERLERİ | Galatasaray'a ağır fatura! Teklif gelmezse tazminatla gidecek