Fenerbahce'nin eski kaleci antrenoru Michael Kraft, son donemin tartışılan ismi Altay Bayındır ile ilgili konuştu. Michael Kraft, 7 Ağustos 2020'de Fenerbahce 'de goreve gelmiş, 3 Eylul 2021'e kadar calışmıştı. Alman kaleci antrenoru, Altay Bayındır'ın yukselen performansında onemli bir paya sahip olmuştu. Kraft, son donemde formu nedeniyle tartışılan eski oğrencisiyle ilgili olarak Radyospor'a konuştu.
Şu anda boşta olan 56 yaşındaki antrenor, "Altay Bayındır ile zaman zaman konuşuyoruz. Kendisine iyi gecen maclardan sonra da kotu maclardan sonra da mesaj atıyorum. Fikir alışverişinde bulunuyoruz." dedi. Michael Kraft, bir kalecinin her zaman aynı performansı veremeyeceğini soyledi. Alman kaleci antrenoru, "Bazen kotu maclar da olabilir. Altay cok iyi maclar da cıkardı. İnsanlar hep en iyi performansı bekliyor. Altay'ın formunun artıracağını duşunuyorum. Potansiyeli cok yuksek bir kaleci. Şu anda Uğurcan Cakır onde gozukuyor ama yaş olarak da Altay'dan buyuk. Gelecekte Altay Bayındır'ın one gececeğine inanıyorum. Cunku potansiyeli cok daha fazla. Bence Altay, ileride Avrupa'da cok iyi liglerde oynayacak." yorumunu yaptı. Kraft ayrıca bir suredir İstanbul'da olduğunu ve bir Turk takımıyla goruştuğunu sozlerine ekledi.