1905 Galatasaraylı Yonetici ve İş İnsanları Derneğinin (1905 GSYİAD) aylık bolge toplantısı, "Semih Kaya'ya Veda" başlığıyla duzenlendi.
Sarı-kırmızılı kulupten yapılan acıklamaya gore, organizasyona kulup başkanı Dursun Ozbek, yonetim kurulu uyeleri, 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve dernek uyeleri ile gecen sezon sonunda futbola veda eden Semih Kaya katıldı.
Toplantıda konuşan Dursun Ozbek, Semih Kaya'nın Galatasaray değerlerini ozumsemiş bir futbolcu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Bir Galatasaraylıyı tarif etmek isterseniz 'Semih gibi Galatasaraylı' demeniz gerektiğini duşunuyorum. 17-18 senelik Galatasaray hayatında kulubune buyuk katkı vermiş, Galatasaray'ın değerlerini ozumsemiş, Galatasaraylı futbolcumuz. Futbol hayatını sonlandırdı. Bundan sonraki profesyonel hayatı teknik adam olarak gelişecek. Kendisi de lisans almak icin calışmalara başlıyor. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum. Galatasaray'a teknik adam olarak hizmet etmesini cok istiyorum. Hakiki bir Galatasaraylı, Galatasaray değerlerini ozumsemiş birisi. Lisansını alsın, gelsin kulube."

"Cok sevdiğim bir kardeşim Semih." diyen Ozbek, "İnsanın kanı kaynar bazı kişilere. Semih de oyle birisi benim icin. Kendisini cok seviyorum. Galatasaray'a hizmet etmenin sonu yok. Bundan sonra da inşallah lisansını aldıktan sonra teknik kadroda hizmet vereceğini duşunuyorum. Kendisine bol şans diliyorum, yolu acık olsun inşallah." değerlendirmesinde bulundu.