Gectiğimiz sezon gosterdiği performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, yeni sezona bambaşka bir kadroyla giriş yaptı.
🔥 M.CITY CEPHESİNDE FLAŞ GELİŞME! G.SARAY'I SEVİNDİREN HABER 👈🏼
Hareketli bir yaz transfer donemi geciren sarı-kırmızılılar, pek cok dunya yıldızını kadrosuna kattı.
Mauro Icardi, Juan Mata, Dries Mertens, Haris Seferovic ve Sergio Oliveira gibi transferlerle adından soz ettiren Cimbom'un en cok konuşulan transferlerinden biri de Lucas Torreira oldu.
Sarı-kırmızılılar, Premier Lig ekibi Arsenal'de forma giyen Uruguaylı futbolcu ile 4 yıllık sozleşme imzaladı.
Cimbom, Torreira transferi icin Arsenal'e 6 milyon Euro bonservis bedeli odedi.
Katar'da duzenlenecek 2022 Dunya Kupası icin Uruguay Milli Takımı'na davet edilen 26 yaşındaki futbolcu, turnuva oncesi carpıcı acıklamalarda bulundu.
Lucas Torreira, Galatasaray'a transfer olma sebebini de acıkladı.
"GALATASARAY'IN PROJESİ BENİ İKNA ETTİ"
ESPN Uruguay'a konuşan 26 yaşındaki futbolcu "Dunya Kupası icin duzenli oynamaya ihtiyacım vardı. Bu yuzden Galatasaray'a gitmeye karar verdim cunku projeleri beni ikna etti.
Benim gibi bir futbolcunun gecen sezon olduğu gibi surekliliğe sahip olması cok onemli." dedi.
Torreira, geleceğinin belirsiz olduğu gunlerle ilgili "Cok fazla belirsizlik, cok fazla endişe ve gerginlik vardı. Bircok seceneğim vardı.
"FIORENTINA'DA KALMAK İSTİYORDUM AMA..."
Aslında Fiorentina'da gecirdiğim harika sezondan sona dileğim İtalya'da kalmaktı ama hepimizin bildiği gibi futbolda her şey cok cabuk değişebiliyor." ifadelerini kullandı.
"MUSLERA TRANSFERİMDE YARDIMCI OLDU"
Galatasaray'a transfer sureciyle ilgili de konuşan Uruguaylı yıldız, "Galatasaray'a transferimde Fernando Muslera bana yardımcı oldu.
Geleceği duşunmek ve ne olacağını bilmek oldukca onemliydi. Turkiye hakkında cok az şey biliyordum. İtalya'dan tamamen farklı bir lig ama bu zorluğun ustesinden geldim.
"OKAN BURUK'UN ARAMASI HOŞUMA GİTTİ"
Galatasaray'ın ilgisi, projesi ve Okan Buruk'un araması cok hoşuma gitti. Butun bunlar Galatasaray'a transfer olmamda yardımcı oldu." dedi.