Arkadaşlar merhaba lise tercihimi yaptım ama cok kararsızım. Zaten e-Devlet uzerinden her ay nakil başvurusu yapabiliyoruz diye biliyorum başka okul icin.

Bende yaptım bir Anadolu lisesine ama aşırı kararsısızım.

Sizlerin arasında tecrubeli hep okul değiştirmiş ya da tecrubeli-bilgili bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?

Yaptığım lise OBP ile alıyor (ortaokul başarı puanı) ve benim girdiğim okul gecen sene 76 kusur ile alıyordu bende bu sene oraya girdim ancak ortam ile alakalı laf ediyorlar ortalama bir Anadolu vs. diyorlar onun yanında ortamı ile ilgili şeyler diyorlar vs. ortalama bir Anadolu lise yerine meslek lisesine gitmek sozde mantıklı geliyor ama benim okumak istediğim bolum animasyonculuk universite de burayı istiyorsan Anadolu gitmek mantıklı gibi ama ortalama bir Anadolu da kendimi ne kadar gelistiririm bilemiyorum ancak ne kadar boyle faktorler olsa da yine de iş bende bitiyor biliyorum ama yine de cok kararsızım teknik liseleri varmış meslek liselerinin onlar da duz endustri'den farklı orada ilgimi cekecek bir bolum bulursam nasıldır diye duşunuyorum son olarak bir yontem daha var teknik liseleri teknik liseleri sizi calıştırıp mesleğe hazırlar. Budur olayı ve her zaman askeri ucretin belirli kısmını size verirler ilk başta 3/1 daha sonra bu gitgide artar bu okula gidip bir yandan para kazanıp bir yandan kendimi hazırlasam sınava nasıl olur yorucu olur elbet ama bence en mantıklısı bu gibi sizlerin fikirlerini merak ediyorum. Rehber oğretmenimiz soylemişti meslek lisesine gidip oğretmen olan arkadaşı varmış vs. kafam bayağı bir kurcalandı. Sizlerin fikirleri neler?