Lise nakilleri kapalı mı?
Liseler0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Lise nakilleri kapalı mı?
-
16-11-2022, 04:25:13Zamanında LGS sınavına calışmadım ve cok duşuk bir puan aldım sınavlara da calışmazdım bu sebeple OBP puanım da bir hayli duşuktu sınavsız alan bir meslek lisesine girdim amacım bu seneyi duzgunce bitirip yuksek ortalama yapıp Anadolu lisesine geciş yapmaktı calıştım cabaladım 9. sınıf ortalamamı 86,5 yaptım ve yaz boyu nakillerin acılmasını bekledim 3 gundur e-Devlet uzerinden nakil sitesine girmeye calışıyor ve hata alıyordum bu akşam tekrar denemek uzere işe koyuldum siteye giriş sağladım fakat hayallerim yıkıldı 9. sınıf OBP puanım yerine cok duşuk olan ortaokul. OBP puanım baz alındı şu an ne yapacağım bilemiyorum fakat hÂl duşuk OBP olsa dahil hicbir okula nakil yapamıyorum bir nevi nakiller kapalı nakil sayfasının uzerinde oğrencinin dal bilgisini bulunamadı yazıyordu acaba site guncellenmedi ve eski OBP puanım mi baz alınıyor yoksa guncellendi ve nakiller mi kapalı? Umarım site guncellenmemiştir yoksa meslek lisesinde kalıp ailemin yuzune nasıl bakarım bilemiyorum dostlar.