Merhaba dostlar, hayalım bilgisayar programcılığı okuyup guzel bir meslek edinmek ama bundan once kendimden bahsedeyim itiraf edeyim ki elime asla bir deneme test kitabı bile almadım hicbir zaman cozmedim. 10. sınıfta zorla aldığımız kitaplardaki OSYM tipi sorulara hic odaklanmadım, sadece 8. sınıfta deneme testi almıştım ama sadece 5 soru cozdum matematik ve biyolojiyi seviyorum. Fiziği biraz daha az ama kimyayı hic sevmiyorum, bugun yeni sınıfımda oğretmenim biraz bakış acımı değiştirdi ve 2. bir şans verdim bu sefer tum derslere sarılıp duzgunce calışmayı hedefledim, universite olarak İTU yu duşunuyorum ( koc ve boğaz icide var ama onlar daha az puan istiyor) ozetle şimdiden başlayıp sizin onerilerinizi istiyorum. TYT matematik, TYT Turkce ve AYT'deki butun dersler icin test kitabı ve deneme kitabı almaya karar verdim, yaklaşık 500 TL gibi butcem var. Sonuna kadar zorlamak istemem, olabildiğince en duşuk butceli guzel kitap onerir misiniz? Aklıma gelmişken kaynak kitap ta olur sanırım.

Ayrıca evimin yakınlarında aziz sancar akademi lisesi var, devletin ucretsiz actığı bir kurs yeri gibi duşunebilirsiniz oraya gitmeyi duşunuyorum ders tekrar icin.