Ozzy Black 1995 yılında Los Santos orta halli bir ailenin tek cocuğu olarak dunyaya geldi zor bir cocukluk gecirdi cok yaramaz ve hırcın bir cocuktu arkadaşlarıyla surekli kavga eder sorun cıkartırdı babası kumar ve icki bağımlısıydı surekli icki icer ve Ozzynin annesini doverdi bu da yetmezmiş gibi kapılarına surekli borcular gelirdi ve ozzynin zavallı annesi calışıp borcları odemek zorunda kalırdı.
Babası bir gun yine fazlasıyla icip eve gelip ozzynin annesini dovmeye başladı ozzynin canına tak etti hanuz 15 yaşındaydı mutfaktan aldığı bir bıcak ile babasını 5 yerinden bıcakladı ve babası kan kaybından orada oldu ozzy korkmuştu kacmak istedi ama komşular gumburtuyu duyup coktan polisi aramıştı polis geldi ozzyi alıp goturudu ozzy hapse girdi 9 yıl hapiste yattıktan sonra 24 yaşında hapisten cıktı.
Hapishaneden cıktıktan sonra ilk iş annesini aramak oldu annesinin bir okulda temizlikci olduğunu oğrendi ve yanına gidip konuştu ama annesi evlenmişti ve iki cocuğu vardı ve kocası ozzy i sabıkalı olduğu icin istemiyordu ozzy anlayışla karşıladı ve annesi ile vedalaşıp gitti. Ozzy resmen sokakta kalmıştı tam 3 ay sokakta yaşadı calışacak bir yerde bulamadı ve sonunda başka care bulamadığı icin illegal işlere başlama kararı aldı.
Ozzy torbacı oldu cok fazla para kazanmaya başladı once bir ev aldı sonra araba daha sonra lux harcamalar derken artık hayatını yaşıyordu ama travmaları yakasını bırakmıyordu babası onun cocukluk taravması olarak hafızasında olene kadar kalacaktı.
Genişletmek icin tıkla...
Metindeki yanlışları duzeltip noktalama işareti ekleyebilir misiniz?
Cozuldu Yazım yanlışlarını duzeltme
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Cozuldu Yazım yanlışlarını duzeltme