Merhaba, sosyal medya zorbalığı hakkında ne duşunuyorsunuz? Benim keşfetimdeki insanlar mı bu şekilde yoksa herkes mi boyle bilmiyorum ama gidişat pek iyi gorunmuyor. Kara mizah adı altında insanlarla dalga geciliyor. Kara mizahı yanlış bulmuyorum ama ortada bir mizah yok. Mizah olmadan direk dalga geciliyor. Bir şey demeye calıştığım zaman da kara mizah olduğunu iddia edip, bana geri kafalı diyorlar. Az once Instagram'da kilolu insanlarla dalga gecen bir post gordum. 2 gunde bir denk geliyorum. Yorumlara bir bakıyorum tepki gosteren neredeyse yok. Aynı şekilde bir bodyci postu gordum. Ekranda "neden şişman kendisine şişman denilmesinden rahatsız oluyor birisi bana kaslı ve yakışıklı denilmesinden rahatsız olmam" yazıyor. Yorumlara bir giriyorum. Tepki gosteren 1 kişi var. Diğerleri "obez **lar" diye kufurler savuruyor. Tepki gosteren arkadaşı da linclemişler. Birisi "nobel odulu alan obez var mı?" demişti. Gercekten iğrenc insanlar var. Bunlar sadece birkac ornekti. Bunun gibi yuzlerce şey var. Siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz?

Not: Kilolu birisi değilim.