Technopat'a 3 aydır giriş yapamama macerası
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Technopat'a 3 aydır giriş yapamama macerası
-
16-11-2022, 01:56:14Her şey 22 Temmuz'da giriş yapmaya calışmam ile başladı. Siteye en son 19 Temmuz'da girmiştim ve tekrar giriş yapmayı denediğimde iki adımlı doğrulama karşıma cıktı. Fakat doğrulama kodunu alamıyordum. Bu yuzden Bize Ulaşın kısmından site yetkililerine yazdım. Birkac gun sonra denediğimde şifremi doğru girmeme rağmen kabul etmediğini gordum. Artık iki adımlı doğrulama kısmına bile gelemiyordum. Site yetkileri muhtemelen şifremi değiştirmişti. Şifremi sıfırlamayı denediğimde ise e-posta gelmiyordu. Bu sefer tekrar tekrar yetkililere yazmaya ve sıfırlamayı denemeye başladım. Şifremi tekrar değiştirmelerini ve bu sefer bana soylemelerini veya başka şekilde yardımcı olmalarını 2 ay boyunca rica ettim. Hicbir cevap gelmediğini ve hala şifremin yanlış olduğunu gorunce yıkıldım. Yeni hesap acmak ise istemiyordum cunku bu cok zahmetliydi ve kaydettiğim şeyler vs. kaybolacaktı. En kotu ihtimalle ikinci bir hesap actığım icin banlanacaktım. Huzunlu bir şekilde pes ettim ve site ile vedalaştım. Pes ettikten bir ay sonra yani bugun şans eseri siteye işim duştu ve icimden bir ses bana "Şifreni sıfırlamayı dene." dedi. İşte dostlar, işte bu şekilde bir mucize oldu ve şifre sıfırlama linki e-postama anında duştu. İlk yaptığım ise cayımı icmek ve bunu yazmak oldu. İkinci olarak da iki adımlı doğrulamayı kapatmayı duşunuyorum. Okuduğunuz icin teşekkurler.