İnsanların on yargısını nasıl engellerim?
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- İnsanların on yargısını nasıl engellerim?
-
16-11-2022, 01:48:4010. sınıfım. Sosyal değilim, sınıfta sadece 2 kişiyle muhabbetim var. Gecen sene kotu bir hata yaparak bir olay sırasında tum sınıfa rezil olmuştum. Normalde oyle bir hata yapacak biri değilim fakat o sıralar kafam karışıktı ve yanlış kişiyle arkadaşlık kuruyordum. Olayı da o arkadaşa uyup onunla yaşamıştım. Kotu ve herkesin nefret ettiği biriydi fakat ben onu fazla tanımıyordum o zaman, iyi cocuk sanıyordum. Sonraki gun okula gelince tum sınıf benimle dalga geciyordu. Sonra dalga gecmeyi bıraktılar. Hicbiriyle sosyalleşmediğim ve beni tanımadıkları icin, o rezil olduğum olayı kotu dış gorunuşume ekleyerek o zamandan beri bana karşı aşırı onyargılılar. Beni de o kotu arkadaş gibi sanıyorlar. O arkadaşla konuşmuyorum, her yerden engelledim, sınıfta kaldı ve hic muhatap olmuyorum yok. Şu an sınıfın cok buyuk coğunluğu benim hicbir ozelliğimi bilmeyip o olaydan ibaret kotu biri biliyorlar. Nasıl sınıftakilerin on yargısını yıkıp sandıkları gibi tiksinc bir insan olmadığımı oğretebilirim?