10. sınıfım ve koleje gidiyorum. Okulda arkadaşlarım var fakat bana rahatsız edici şakalar yaptıkları icin onlarla takılmak istemiyorum. Cunku arkadaşlıkları dalga gecmekten ibaret. Başkaları da beni umursamıyor. Bizim sozde arkadaş grubunda canı sıkkın olan başkası olunca ilgileniyorlar benim canı sıkkın olunca umursamıyorlar hatta uzgun olmamla dalga geciyorlardı.

Bir tane kadın edebiyat oğretmenimden kitap onermesini istemiştim o da onerdi ve kitabı bitirince kitap hakkında sohbet edelim dedi. Ben de mutlu oldum cunku biri benimle sohbet edecekti. Ben de oğretmenle arkadaş olmak istiyorum. Ama bu kesinlikle etik bir şey değil. Sevgili değil yanlış anlaşılmasın kadınla sohbet falan etmek istiyorum. Neden kadınla sohbet etmek istiyorum? Cunku bu lanet okulda beni adam yerine koyan yok. Oğretmenler pedogog eğitimi aldığı icin psikoloji hakkında bilgililer.

Empati yapayım kendimden kucuk biri yanıma gelip benimle arkadaşlık kurmak istese rahatsız olurum. Dediğim gibi şu lanet okulda beni insan yerine koyan yok. Ben kotu bir insan değilim herkesin iyiliğini duşunurdum. Fakat oğrenciler iyi niyetimi haketmiyorlar.

Rica ediyorum bana tacizci muamelesi yapmayın ben sadece sosyalleşmek istiyorum. Boyle bir durum hakkında icimi dokmek istedim. Dalga gecip haha atanlara gelecek olursak umarım aynı durumu siz de yaşarsınız.