Merhaba. Muhtemelen cok kızacağınız bir konu olacak ama yine de cozum yolu arıyorum. 2008'liyim 28 Ekim tarihinde 14 yaşına girdim ama gec başladığım icin 8'e gidiyorum. 7. sınıfta boyum 1.53 (tahmini) falandı. Gectiğimiz yaz 159 oldum. 54 kiloyum cok olmasa da gobeğim var ki bu eskiden daha fazlaydı. 159 olsam da ayakkabı giyince taban sayesinde 162'ye kadar yukseliyorum. Benden 1 yaş kucuk, 2 yaş kucuklerde var sınıfta ama benden buyuk gozukuyorlar (Yani buyuk gozukuyorlar dediğim onlarla aynı yaştaymışım gibi gorunuyorum. Cok bebek gibi oluyorum etrafta. Biri sorduğunda 2008'liyim demiştim bana "2010'luya benziyorsun" dedi. Sesim artık kalınlaşma aşamasına girdi. Yani ince değil ama kalında değil yavaş yavaş yerine oturuyor.
Not: Annem 173 Baba 176 anne ve baba tarafıda uzun. Ablamda 16 yaşına giricek ama 157 falan oda. Onu normal buluyorum ama bi ara kemik yaşıyla ilgili sorunu vardı sanırım duzeltildi herhalde. Benimde kemik yaşımla ilgili sorun olabilirmi? Gec ergenlik olabilceği geldi aklıma ama yuzum sivilce dolu ve sesim değişiyor. Bundan 1 yıl oncesine kadar sesim cok inceydi ve cok kısaydım (yani gec ergenlik değildir diye duşunuyorum)
Ben niye boyle kucuk gorunuyorum? Okul kıyafetlerini giyincemi boyle oluyorum bilmiyorum ama dışarı cıkarken sweat falan giyince en azından yaşım gibi gorunmeye başlıyorum. boyum ne zaman uzar ilerideki 5 ay icinde değişime girer miyim?
Sacma konu dememenizi istiyorum teknoloji formunda boyle bir şey sormak sacma gibi olsa da bircok kategori olduğu icin sıkıntı cıkmayacağını duşundum.
Yaşından kucuk gorunmek
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Yaşından kucuk gorunmek