Mesele şu; universite oğrencisiyim. Aynı şehirden cok samimi 4 arkadaşız ve bu grubun dışında başka memlekettende bir arkadaşım var. Bu cocuğu 2 ay once ortamımıza aldım. Arkadaşlarla falan tanıştırdım. Benim dışımda hicbir erkek arkadaşı yoktu. Neyse kaynaştılar falan aradan dediğim gibi 2 ay gibi bir surec gecti. Gecenlerde biz bu arkadaşımla ev işleriyle alakalı bir surtuşme yaşadık.

Ama bugunku olayda şu ben bu arkadaş ve benim memleketlim dediğim (memleketlim dediğime bakmayın liseden arkadaşım) cocuklardan biri dersten cıktık. Cıkışta bu benim liseden olan arkadaşıma sevgilimle kafede oturacaz sende gel dedi ama beni davet etmedi. Bende başka bir işim vardı hallettim ve eve gittim. Baktım ki benim bu gruptaki diğer bir arkadaşımı da cağırmış, o da gitmeye hazırlanıyor. Bana "Sen gelmiyor musun?" dedi bende ben davet edilmedim dedim. Yani anlayacağınız şu ben bu cocuğu insanlık yapıp arkadaş ortamıma soktum. Ona universite okuduğumuz yerde yardım ettim ama sanki o şu anda beni arkadaşlarımdan uzaklaştırmaya calışıyor gibi hissediyorum. Sizce fazla mı kuruntu yapıyorum? Yoksa haklı mıyım? Ve ne yapmalıyım? Teşekkurler.