Arkadaşlar fizik olarak tam bir felaketim. 120 kilo, Boy 1.70. (kilo ver tavsiyesiyle gelmezseniz sevinirim )

Yıllardır adamakıllı sosyal medya kullanmadım, neden bilmiyorum ama kullanmayı da cok doğru bulmuyorum. Her şeyi paylaşmayı fotoğraflarla ovunmeyi beğenileşmeyi falan. Guzel fiziğim olsa da bunları yapmam diye duşunuyorum.
Tahmin ettiğiniz uzere asosyal sayılabilecek birisiyim, cok fazla insan grubuyla iletişim kurmayı sevmiyorum. Okulda herkesle aram iletişimim iyiyken okul bittikten sonra iletişim kurmamayı tercih ediyorum. Max 1-2 arkadaşı bunyem kaldırıyor. Cok fazla kişi olunca tum sohbet tekrar ediyor gibi hissediyorum.

Daha hic ilişkim olmadı. Kendimi bildim bileli ilk okullardan beri hep platonik takılırım. Hic kimseye acılmadım bile. Genel de hoşlandığım insanların benden hoşlanmayacağına cok eminim, arkadaşlığımızın bitmemesini istediğim icin risk almıyorum.

Yani az once bir platforma uye oluyordum fotoğraf ekranına geldim. Affedersiniz mal gibi kaldım. Fotoğraflarıma falan baktım doğru duzgun koyabileceğim 1 tane fotoğrafım yok.

Bazen duşunuyorum bir kız beni neden sever diye mantıklı 1 sebep bulamadım... Neyse psikolojik olarak yıkılmış bitmiş bir haldeyim nasıl duzeleceğimi de hic bilmiyorum yaşadığım hayattan keyif almıyorum... Biraz fazla icimi doktum kusura bakmayın bu tarz konuları konuşacak insanım yoktu. Sonuc olarak sizler nasılsınız, kendinizi seviyor musunuz? Kendinizi eleştirip daha iyi olmaya cabalıyor musunuz?