Başlıkta yazdığım şeyi yaşayanlar var mı cok merak ediyorum. Eskiden cok sert bir oyuncuydum gunumun buyuk bir vaktini PC başında geciriyor ve sıklıkla rekabetci oyunlar oynuyordum ama zamanla tatlar ve zevkler değişti eskiden PC fanı olan ben şimdi arkama yaslanıp oyun konsolundan rahat rahat takılmak ister oldum ve eskisi kadar oyunları sevmediğim gerceği. Cevremden mi bilmem ama arkadaşlarla sahilde takılmak birer mekÂna gidip kahve icmek geyik yapmak daha hoş gelmeye başladı ve bu durumu cok garipsiyorum cunku aşırı kısa bir zamanda (3 ay gibi) oldu. Aldığım PC artık benim icin bir oyun aletinden cıkıp sabah - oğlen ders icin akşam film, dizi veya belgesel izlemek icin bir alete donuştu ve daha garip bir yanı ise oynarım diye aldığım oyunların hepsi boşta duruyor. Oynamak eskisi kadar kolay gelmiyor daha cok arkama yaslanıp oynamak istiyorum ama bunun icin alacağım herhangi bir gamepad bile bana manasız geliyor cunku 1 ay sonra evin bir koşesinde tozlanmaya kalacak.
Yani sadece bende mi boyle yoksa herkeste bir bıkkınlık hissi var mı? Oğrenmek istiyorum.