Başlıca biraz uzun olacak sanırım şimdiden kusura bakmayın hocalarım. (Bayağı bir yazım hatası yapmış olabilirim ozur dilerim)

Boyuma gore zayıfım 186'ya 64 spora başlamak istiyorum fakat cok pahalı karşılayamam ben o kadar (aylık 350-500 TL fiyatlardan bahsediyorum).

Uc ay boyunca calıştım inşaatta ama o paralarında suları bitti sadece kıyafet alabildim 4-5 parca o kadar ve şu anda bulunan yaklaşık 2K bir miktarım elimde bulunuyor ki.

Bunu da spora veremem nerede bunun ayakkabısı (spor ayakkabım yırtıldı oda cakma şu an tek bot var.) Yemeği zamanı geldiği zaman proteini falan filan ama yeteri kalori alacak kadar Param da yok maalesef.
Aile ici durumlar aşırı karışık davalar şular bular nafakalar bize kalan 4K elektrik mi odensin su mu odensin ne yapılmalı bilmiyorum.

Eğlencem yok aynı zamanda adhdli bir bireyim doktora sadece birkac kez goturuldum ilaclarım yok stres altındayım her zaman odaklanamıyorum laflara atlıyorum tam sinir bir tip olmaya başladım iyice.

(Dışarı cıksam her yer gurultu araba bir mega kent resmen. Kafa da dinleyemiyorum olmuyor evde ayrı baskı dışarıda ayrı baskı okul cıkışı 40 dk bir kafede oturmama fırca yiyorum.)

(Arkadaşlarımdan kopuyorum susuyorum neden bilmiyorum oyle bir rezalet durumun ortasında olmaya başladım ki.)

Annem ve babam aşırı anlayışsız olur gecer deyip geciştiriyorlar şu adhd işini bile diğerlerini soylemiyorum bile.

Başka okuldaki rehberlik ile goruştum cok kez hocama da ilettim babamla konuşun ki konuştular hani doktora falan gotursun diye o gunden sonra dedi ki oğlum neyin var para derdin yok ev gecindirme derdin yok takma. (yani evet ne diyeyim(maddi durumu fazlası ile iyi)).

babanın evime gelip tekrardan kafama silah tutmasını mı istiyorsun diye depresyondan cıkmak icin teselli alıyorum.) Kucukken de cok fazla travma yaşadım