Kavga nasıl sonuclanır?
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Kavga nasıl sonuclanır?
-
16-11-2022, 00:39:44Okul icinde bir arkadaşım montumu durduk yere yırttı. Neden diye sordum cevap vermedi. Derste beni tahrik etti. Ailevi değerlerime sovdu. Okul cıkışı torenden sonra bahcede tuttum. Konuşurken ustumuze yurudu. Kendisine konuşmaya calıştığımı anlattım ve hemen sonra ben ve arkadaşıma saldırdı. Bizde kendimizi savunurken burnu kırılmış. Darp raporu aldığını duydum. Cocuk şubeye oradan da adliyeye gittim. Savcının odasına girdik. Arkadaşım olayı boyle anlattı ve serbest bırakıldığını soyledi. Sonra ben girdim beni hic dinlemedi. Arkadaşınla aynı ifademi dedim evet dedim bir şey soruyor tam cevap vereceğim konuşuyor ve beni asla konuşturmadı. Sonra ben ve arkadaşıma adlı denetim cezası verildi. Avukat annemi babamı aradı. Kamu davası acılacak dedi. Cocuğunuzun siciline işler dedi. Avukat tutmanızı oneririm dedi. Siz avukat değil misiniz dedik ve bize kamu davası icin ayrı avukat tutmalısınız dedi. Bende gelirim ama belli bir ucretle dedi. Ben hicbir şey anlamadım. Beni dinlemediler ve ceza verdiler. Tek merak ettiğim yaşım daha 15. karşıdaki cocuk da 15 arkadaşımda. Sicile işler mi? Para cezasıyla kapanmaz mi?