Ben bu yıl aşırı paranoyağım. 9.sınıfta birisi bir kucukluk fotoğrafımı sticker yapıp gruba atmıştı ona cok uzulmuştum gerilmiştim. Bu yıl 10.sınıfım. 3 ay once falan acaba yine bir yerde fotoğrafımı atarlar mı diye şey yapıyordum. Neyse o gecti şey başladı bugun. Yakın arkadaşlarımdan birine ikide bir " şu benim hakkımda bir şey dedi mi" diye soru soruyordum. O da " hayır sorup durma artık bir şey olursa soylerim" dediydi. Bu pazartesi konuşuldu.
Neyse dun edebiyat sınavımız vardı cıkışta ben buna gittim 'testlerde patladım ben' dedim. O da 'iyi' dedi. Sonra bir şey mi oldu dedim 15-20dk gecince. O da hayır olmadı dedi. Oğlen bu arkadaşı, beni ve 2 kişiyi daha mudur yardımcısı cağırdı. İşte hocalarınız sizin hakkınızda konuşuyor diyor diye. Orada falan bu bahsettiğim arkadaşla gayet normal konuştuk. Sonra sınıfa gittik. Beni ve başka birini rehberlikci cağırdı. Bu başka biri de 'şu benim hakkımda bir şey dedi mi' diye sorduğum kişiyle aynı kişi. Onunla bir olayımız oldu o yuzden sormuştum. Neyse gittim rehberlikciye işte o da dedi 'X senin hakkında bir şey dedi mi olaydan sonra' diye. Bende hayır dedim. Aynı soruyu X'e de sordu herhalde. Neyse ben sınıfa cıktım bu yakın arkadaşım merak etti 'noldu bir şey var mı ' diye sordu. Bende yok dedim anlattım. Sonra ' okul cıkışı bizim maca geliyon mu' diye sordu bana. Bende evet dedim.
Yani konuştuk bayağı kus olsa konuşmazdı. Ama bende bu başladı biri benimle konuşmayınca falan acaba ne oldu diye duşunuyorum geriliyorum. Acaba ona anlattıklarımı başkasına anlatır mı falan diyorum. Bu arkadaşımın kız arkadaşı var onunla konuşuyorduk. İşte dedim bana kus mu diye. O da bilmiyorum bana bir şey demedi dedi. Niye kussun ki dedi, bu aralar canı sıkkın ondandır dedi. Sonra işte darladıysan falan da konuşmuyor olabilir dedi. Bende anlattım işte. O da ondan olabilir o cabuk sıkılır dedi. Ben de anlattım işte yukarıda size anlattıklarımı. Kusmemiştir dedi takma bu kadar artık bu şeyleri dedi. Bende 'benimle kuserse ona anlattıklarımı başkasına anlatmasından da korkuyorum" dedim. O da o oyle biri değil falan dedi konu kapandı.
Benim bu paranoyaklığım normal mi? Nasıl gececek? Artık ailem de etkilenmeye başladı. Bir şey olduğunda gidip annemle falan konuşuyorum cunku. Artık beni de duşun falan dedi bunları anlattığımda. Bana bir yardım ederseniz cok mutlu olurum.
Cok paranoyağım
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Cok paranoyağım