Hocalarım selamlar, ben lise de okumaktayım ve kendimi hic guvende hissetmiyorum. Okuduğum okulun adını gizlilik acısından vermeyeceğim, olayı şoyle ozetleyeyim:

Bizim okulumuz akşam 19.20 civarı bitiyor ve eve gitmek icin dışarıya cıkıyoruz. Okuldaki bazı "keko" kişilerin tekinsiz, tehlikeli tipte arkadaşları surekli okulumuzun dış kapısında son ses sacma sapan muzikler acıp insanları rahatsız ediyorlar, insanlara laf atıyorlar. Bana da bugun laf attılar hatta. Arkadaşımla sohbet ede ede dış kapıya ilerliyorduk. Ben kalabalığın arasından sıyrıldım gectim, arkadaşım arkada kaldı. Arkadaşımı bekliyordum. Şu tekinsiz dediğim tiplerden birisi, "kalabalık yapma hadi git şurdan" gibi bir cumle kurdu bana karşı. Bu cumleyi duyar duymaz ağzına yumruğu patlatacaktım, adam benden kısa ve celimsizdi zaten yumruğu vursam dağılırdı muhtemelen. Fakat arkasındaki tipler benden uzun ve yapılıydı, bunlarda bıcak falan da vardır diye tırstım işin acığı, herife bir şey diyemedim yoluma baktım.

Bizim okulumuz bu duruma hic mudahale etmiyor. Daha 2 gun once okulun onunde kavga cıktı, bana laf atan herifin arkadaşları kavga cıkardı polis falan geldi ayırmaya. Bizi de dovup, bıcak falan saplayıp kacsalar kim olduklarını bulamayız bile. Ayriyeten kapının tam onunde sigara falan iciyorlar, icimiz bunaldı artık dumandan nefes alamıyorum okuldan cıkarken.

Bunları herhangi bir yere şikayet etme gibi bir şansımız bulunuyor mu bunu merak ettim ben. Siz de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.