Bugun yaşadığım 3 olay var ve duzgun karar verebileceğimi sanmıyorum. Bu yuzden yardım istiyorum.
1: Hoşlandığım bir kız var, tam olarak benim hoşlandığım şeylere sahip. Zaten şimdiye kadar hoşlandığım tum kızlar birbirinin neredeyse aynısı idi. Kız sessiz birisi oncelikle belirteyim. Gidip tanışmak, sosyal medya adreslerini istemek icin yanına gitmeye karar verdim. Okula belediyenin gonderdiği otobusle toplu taşıma merkezine gidiyoruz, sonra oradan evlerimizin olduğu bolgelere giden araclara biniyoruz. Benim evime giden otobus ben toplu taşıma merkezine vardıktan bir sure sonra geliyor haliyle vakit gecirmek icin markete giriyorum. Bazen kız da markete giriyor, dun "hadi gidip halledeyim şu işi" dedim ve markette onu takip ettim. Sonra cesur olamadım, vazgecip gittim. Kız beni gordu ve sanırım biraz duşundu, cunku beni hep goruyor aynı markette. Bugun arkadaşımla geziyorduk ve şans eseri okuldan cok sonra kız aniden karşımıza cıktı, arkadaşıma soyledim "bak sana soylediğim kız" şeklinde. Yuzunu goremediği icin merak etti ve kızı gormeye calıştı, kız zaten beni gormuştu ve bu sefer tedirgin oldu sanırım. Ben hemen arkadaşımı cektim ve ters tarafa yol aldım. Kız tedirgin oldu galiba, ben aynı durumda olsam tedirgin olurdum şahsen. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Pazartesi tanışıp İnstagram adresini almayı duşunuyorum. Kızla aynı okuldayız ama sınıftan pek dışarı cıkmıyor.
2: İlk olaydan sonra eve yuruyerek eve doğru upuzun bir yolculuk yapmaya karar verdik, arkadaşım yolun birazını gittikten sonra ayrılıyordu. Ben arkadaşımı bıraktıktan sonra yolun asıl buyuk kısmını yurumeye başladım, fakat yorulup banka oturdum. Ardından solumdan gelenlerin seslerini duydum, serserilere benziyorlardı. Benden sigara istediler ve ben kendimi ifade edemedim hatta şoyle soyleyeyim eğer sigara isteyen ben olsaydım karşımdakinin "sigara yok" demesine inanmazdım (sigara icmiyorum). Ancak elemanlar sıkıntı cıkarmadan gitti cok şukur.
3: Daha ileride yol cok daralıyor ve kucucuk bir yerden gecmek gerekiyor fakat orada serseriler var. Bunlar diğerlerine gore daha tehlikeli gozukuyorlardı. Tamamen aşağı bakıp hic ses etmeden hızlıca gectim. Elemanlar bir şey demedi cok şukur. Ben bu serserilerden cok korkuyorum, nasıl kurtulabilirim? Sıkıntı cıkarmam hic ama sigara falan taşımadığım icin kotu bir duruma duşuyorum muhtemelen gozlerinde.
Bugun yaşadığım 3 olay
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Bugun yaşadığım 3 olay