Ben 10.sınıf bir kolej oğrencisiyim. Ben koleje gidiyorum fakat bizim kolejdekilerin coğunun aile terbiyesi aldığından şuphe duyuyorum. Konuya gelirsek oncelikle tarih oğretmenim erkek ve beni etutlere kalan, ders calışan biri olarak goruyor. Yani beni serseri gibi gormuyor. Olayı anlatacağım: Tarih dersindeyiz ben en on sıradayım sandalyemi arkamdaki boşluğa doğru cektim ve cekince sandalyem arkamdaki kişinin masasına temas ediyor. O da benim sandalyemi itiyor bende ne yaptığını sordum sandalyeyi cekmem yerine one gitmemi soyledi fakat one de gitmek istemiyorum cunku tahtaya aşırı fazla yaklaşacağım. O an cocukla bir tartışma oldu, tartışma olduğu esnasında benimle bir başka bir cocuk dalga gecti ve bu ilk defa olan bir şey değil cocuk daha onceden de dalga geciyordu. Şiir okumamla falan dalga geciyorlardı. Bende sinirlendim seni doverim diye bağırarak masaya vurdum ve sınıfta tarih oğretmeni vardı. Oğretmen onu rehberliğin yanına gonderdi benle de konuştu. Benimle surekli dalga gectiklerini ve artık sabrımın kalmadığını soyledim. Rehberlik oğretmenime benimle dalga gectiklerini 1 ay onceden soylemiştim. O dalga gecen cocuğun yanında bir cocuk daha vardı. Onları guzel bir uyardılar. Fakat burada kendimin haklı olduğunu duşunuyorum cunku onlar surekli benimle dalga geciyorlar. Ama yine de kendimi suclu gibi hissediyorum.