Şimdi etkinlik kaba taslağı şu arkadaşlar.

7 gunluk bir surec başlatacağız. 3 gunluk de olabilir. 5 gunluk de olabilir. Onu sizlerle fikir alışverişi yaparak kararlaştırırız. Eğer olsun derseniz ben size bir havuz hesabı misalinde size IBAN ve Papara no bilgisi vereceğim. Belirlenen aralık (3-5-7 gun) icerisinde bu havuz hesabına bağışlar gonderilecek. Toplam bağış /30 TL = toplam potansiyel kazanabilecek Technopat bu ne demek her bir kazanan maksimum 30 TL değerinde kitap veya kitaplar alabilir. Kazananlar cekiliş yoluyla belirlenecek. Kazananlar kitap isteğinde bulunacak. Hepsiburada ve Amazon zorunludur. Cunku benim bu iki sitede ucretli uyeliklerim var ve kargo bedava fırsatından yararlanabiliriz.
Havuz hesabı gorevlisi olarak neden sana guvenelim?
X arşivi forumunda sorup soruşturabilirsiniz. Guvenilen ve bilinen bir uyeyim. Benim IP adresim bu siteyle (Technopat) paylaşılıyordur. Para hırsızlığı gibi bir durum olursa yerim yurdum belirlenebilir. İlk etapta isterseniz herkes ama herkes yani misal 30 veya 60 kişi sadece 1'er lira atsın. Yani parayı kacırsam bile sizin cok bir paranız gitmez değil mi? Bu bir bir de yapılacak olan ilk cekilişte guveninizi kazanmış olurum. Ama bahsi forumda sorup soruşturursanız guvenilen bilinen be uyelere zararım bulunmadığı hatta psikolojik olarak faydam dokunduğunu uyeler tarafından doğrulatabilirsiniz. Evet sizce boyle bir Technopat etkinliği yapalım mı?

Eğer yapmayalım diyecek olursanız alaylı bir cumleyle soylemeyin. Birbirimizin kalbini kırmayalım. Yani suslu bir şekilde hayır yapmayalım demeye gerek yok. Sadece yapmama taraftarını olduğunuzu ve nedeninizi yazarsanız memnun olurum.