Vakti zamanında izlenen ve tutulan Ezel... Hala izleyeni ve seveni bulunmakta. 38. bolumdeyim şu an ve başlamadan once geniş ozetini izledim. Yani konuya genel olarak hakimim.
Ezel mi daha iyi yoksa Kurtlar Vadisi mi konusu değil burası lutfen KV ilk 97 bolum bin basar demeyin.

Neden bu kadar sevildi dersek de aklıma direk şunlar geliyor. Guzel ve bir bakıma tanıdık bir konu. Karakterlerin hikayesi sağlam ve arada gecmişe goturerek iyice sağlamlaştırmışlar. Oyunculuk desen gercekten guzel. Bahar, K9 Meliha ve Eyşan ile Kenan'ın sahneleri sinirimi bozup atlasam da guzel bir dizi. Ancak hikayede bazı yerlerde eksikler ve sacmalıklar var.

Mesela torun olan Ramiz Karaeski'nin daha genc olmasını beklerdim. Dizideki torun Ramiz kelli felli sakallı bir asker. Babası oldurulduğunde daha bir cocuk iken o hale gelmesi bana sacma geldi. Keşke aramızdan erken ayrılmasaydı.(okuduğum birkac yoruma gore Kuzey Guney'de oynamak icin ayrılmış diziden Kıvanc) Ben olsam Sekiz, Dayı'yı bıcakladığında oldururdum dayıyı ve Sekizi bir şekilde Ezel'in tarafına sokardım. Kenan'dan intikamını torun Ramiz alırdı.

Dayı cok sevilen bir karakter. Gerek dizide gerek gercek hayatta. Abartılıyor gibime geliyor. Tamam delikanlı adam, son kabadayı tamam, ağzı laf yapıyor tamam ama sonucta bir katil. Kenan Birkan ile aralarında gecen tartışmada (geniş ozeti izlediğime gore ve hatırladığıma gore) Kenan Birkan haklı.

Bu konu hakkında siz ne duşunuyorsunuz? Merakla yazı yazmanızı bekliyorum.