İlk incelemem eksiklerimi yazabilirsiniz sevinirim.
Sezona gore inceleme yapacağım.
1. sezon.
Fear The Walking Dead'nin 1. sezonu bence bu diziyi diğer diziyle ayıran tek sezon bu sezon bu sezon mini bir sezon gibi ve 6 bolum anlatılan hikaye ise olayın başlangıcı yani The Walking Dead'de nasıl olduğunu bilmiyoruz ama bu dizi de olayın başlangıcı ele alınıyor ve her şey yavaş yavaş kaoslarla gelişiyor anlatılan hikaye ise guzel.
Benim puanım = 9.
IMDb=ortalama 7.6.
Surprizbozan: Trailer
2. sezon.
2. sezonda artık ana dizi ile arasın da fark kalmıyor ve coğu şey aynı oluyor tam alışmasalar da artık herkes virusun farkında oluyor 15 bolumluk bu sezon da karakterlere iyice alışıyoruz ve dizi artık kimliğine burunuyor bu sezon biraz su ustunde işleniyor.
Benim puanım = 8.
Imdb = ortalama 7.4.
3. sezon.
Artık neredeyse her şey aynı oluyor ve yolculuk başlıyor oradan oraya buradan buraya gidiliyor sezonda biraz Brezilya (tam emin değilim ) ve kızılderililerin kulturleri olaya katılıyor ve bence gayet guzel bir sezon oluyor sezonun sonu ise cok değişik ve guzel bitiyor.
Bolum sayısı 16.
Benim puanım =8.5.
IMDb = ortalama 7.8.
Bu sezonda bir şarkı calıyor ve cok hoşuma gidiyor onu eklemek istedim.
Surprizbozan: Şarkı
4. sezon.
4. sezonda dizi tamamen değişiyor dizinin ana karakterlerinin sadece 3-4 tanesi hayatta kalıyor ve diziye yeni karakterler geliyor bu sezonun en buyuk değişikliği ise TWD dizisindeki Morgan karakteri bu diziye geciyor ve ana karakter artık Morgan oluyor, bana sorarsanız bu değişim diziyi bozuyor.
Surprizbozan: ağır spoiler Dizinin ana karakteri ve en sevilen karakteri olan Nick bu sezon da oluyor ve dizi inanilmaz bozuluyor ama bildiğim kadarıyla diziden ayrılmak istiyormuş bir diğer spoiler ise Morgan yardım sever olmaya calışıyor ve 4. ve 5. sezon da her şey yardım uzerine diziliyor, Morgan ise kimseyi oldurmemeye calışıyor biraz sıkıcı oluyor
Bolum sayısı 16.
Benim puanım = 7.5.
IMDb = ortalama 7.2.
5. sezon.
Dizinin en kotu sezonu bence bu sezon 4. sezonla aynı neredeyse ama guzel yerler de var. Mesela yine TWD dizisinden Dwight bu diziye geciyor ve dizinin ilk karakterlerinden Daniel Salazar tekrardan diziye geliyor. Bu sezon biraz da diziyi izlemek icin izleniyor ve bence senaryosu da kotu ama dizinin yonunu değiştiren cok buyuk bir grup diziye ekleniyor ve o grubun eklenmesi ile dizi bir değişim daha yaşıyor.
Bolum sayısı 16.
Benim puanım =6.5.
Imdb=6.7.
6. sezon.
Dizinin 6. sezonu gercekten cok guzel dizi tekrar değişime uğruyor ama bu değişim gercekten cok guzel oluyor daha 4 bolum izlememe rağmen guzel bir sezon olduğunu anlayabildim şu an devam etmekte bu sezon ve daha 7 bolum cekildi. Morgan onceki sezonun sonunda olmek uzere ve cok kotu durumdaydı ama bu sezonda artık ben Morgan'ım diyor ve aksiyona başlıyor. Kimseyi oldurmemeye calışsa da artık onune geleni biciyor ve tum karakterler iyi anlamda değişiyor. Hepsi eski hallerinden kurtulup TWD karakteri oluyor.
Daha bitmediği icin puan vermeceğim.
Genel puanım = 8.
IMDb genel =6.9.
Bu dizi izlenir mi?
Eğer TWD'yi izlediyseniz ve bunu bilmiyorsanız kesinlikle izlenir ama TWD izlemediyseniz benim onerim ilk onu ardından bunu izlemeniz.
Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Fear the Walking Dead (TV Series 2015– ) - IMDb Fear the Walking Dead: Created by Dave Erickson, Robert Kirkman. With Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Rubén Blades. A Walking Dead spinoff set in Los Angeles, California. Follows two families who must band together to survive the undead apocalypse.

Fear the Walking Dead Fear the Walking Dead Season show reviews & Metacritic score: The Walking Dead spin-off is set in Los Angeles where a divorced teacher named Travis (Cliff Curtis), his fiance Madison (Kim Dickens), and her two children (Fr...