Arkadaşlar filmi az once ilk kez izledim. İlk olarak Emilia Clark ve canlandırdiğı karakteri cok beğendim. Hareketli, neşeli, biraz sersem kısacası bizim yazlık Turk dizilerinde surekli oluşturmak istedikleri ama başaramadıkları bir karakter. Emilia da cuk oturmuş bu karaktere.

Dizinin gorselliğini de beğendim, ışıklandırma ve renk paleti harika. Diğer karakterler biraz sonuk kalıyor yani one cıkan bazı karaktetler var ve bunların dışında kalanlar o kadar etki bırakmıyor insanın uzerinde.

Gelelim bu yorumu yazmamdaki ana sebebe. Ki bu sebep baştan sona bir spoilerdır. Biliyorsunuz ki filmde omurilik sakatlığı yaşayan yani iyileşmesi mumkun olmayan bir karakter var. Bu spoiler değil zaten filmin başında goruyorsunuz. Surprizbozan: Spoiler Bu karakter filmin sonunda boyle yaşayamayacağını onceki hayatına asla ulaşamayacağını, ozellikle bakıcısı Lou ile ilgili kurduğu hayalleri asla uygulayamayacağını belirterek hayatına son verdirtiyor. Ozellikle Lou ile opuştukten sonra yaşadığı o yoğun caresizlik hissi izleyiciye aşırı geciyor. Şimdi bu filmi aynı hastalığı yaşayan biri de izleyebilir değil mi? Bir duşunun, omurilik sakatlığı yaşıyorsunuz ve bu filmi izlediniz. Ne hissedersiniz? Bence bu film hatta kitabı da olduğu icin baştan sona bu eser, cok onemli bir hata yapmış. Ben bile sadece empati kurduğumda gercekten cok zorlandım gercek yaşayanlar ne duşunurler bilmek bile istemiyorum.