Yaşayan Witcher'ların sayısı. Kuzey'de sanıyorum oyunda 12 tane Witcher ile karşılaştık, daha karşılaşmadıklarımız veya sadece kitaplarda gorunenler olabilir. Ben kitapları okumadığım icin bilmiyorum. (Vesemir, Berengar Geralt, Eskel, Lambert, Karadin, Gaetan, Letho, kardeş iki Witcher ve ilk oyunda Foltest'e suikast yapan Witcher) ve Ciri'yi de sayarsak 12. diğer bolgelerde de durum az cok boyleyse (batı, guney, doğu) yaklaşık yaşayan 48 civarı Witcher olduğunu varsayabiliriz, tabii bunların 4/1'inin emekli olduğunu varsayıyorum. Cunku Witcher'lar gercekten nadir gorunuyorlar, bir kısmı Karadin gibi emekli olmuş şehirlerde yaşıyor bence. Sizin tahminleriniz nedir bu konu hakkında?
Triss vs Yennefer. Ben Yennefer diyorum, cunku Yennefer, Geralt ve Ciri bir aile. Ciri icin her şeyi yapmaya hazır, ustelik hem kendim de hem Geralt'ta onu daha fazla seviyor. Siz de nedenleriyle birlikte tarafınızı soylerseniz sevinirim.
Vesemir vs Geralt. Geralt, her ne kadar Kuzey'in en iyi kılıc ustası olsa da ben Vesemir'in bu savaşı kazanacağını duşunuyorum. Cunku Geralt 100 yaşında iken vesemir 200 yaşında, Vesemir'in tecrubesi var. Siz ne duşunuyorsunuz?
Sorularım bu kadardı, iyi eğlenceler
Surprizbozan: Etiketler @letho of Gulet, @oguzkagan08, @Stebph, @gameover-727 ve @cute Devil Aku. Sizi boyle etiketledim ancak yazmak zorunda değilsiniz