1: DeadPool Wolverine'i yenebilecek karakterlerden birisi olduğunu duşunuyorum. İki karakterde yenileme yeteneği var ancak Wolverine icinde Adamantium olduğundan dolayı iyileşme yeteneği gun gectikce azalıyor. Ve bu iki karakter Wolverine yaşlanana kadar dovuşseler veya Wolverine direk yaşlıyken dovuşseler Deadpool yenebilir bence.
2: Thanos'da Wolverine'yi yenebilecek bir gucte olduğunu duşunuyorum. Bildiğiniz gibi Yenilmezler 3-4 filminde o kadar kişi Thanos'a saldırmasına rağmen onu yenemedi. En sonda tabii Tony abimizin teknolojisi sayesinde yendiler. Ben bu karakterin taşları olmadan bile coğu karakteri yenebileceğini duşunuyorum.
3: Hayalet Surucu bu karakterin de kendini yenileme gibi ozellikleri var. Ve ben bu karakterinde Wolverine'yi yenebileceğini duşunuyorum. Sonucta bir bakışında kotulerin ruhlarını almıyor mu? Wolverine'de pek iyi super kahraman değil.
4: Galactus bence Wolverine'yi cok rahat yenebilir. Adam gezegenleri yutuyor Wolverine'yimi yenemeyecek.
Benim şimdilik aklıma gelenler bunlar dostlar. Kendi fikirlerinizide yazmayı unutmayın.