Merhaba, biraz tartışmak istedim bu konu hakkında. 2019'da dayımla birlikte The Walking Dead izlemeye başladık.
Surprizbozan Rick olunce bayağı ağladık.
Neyse, diziyi bitirdik, nasıl desem hayatıma işledi karakterler, oyuncular, hikayesi. Dayanamadım, tekrar başladım. Yine bitirdim ve yeni sezon bolumleri bazı yerlerde var şu an. O kadar seviyorum ki, okulun kapanmasını bekliyorum yeni bolumleri izlemek icin. 11. sezonda final oluyor maalesef. Yeni bolumleri izledikten sonra tekrar 1.sezondan başlayacağım. Milyon tane film dizi var benim tek sevdiğim bu dizi. Dizi gibi gelmiyor bana sanki icinde yaşadığım bir hayal dunyası. Bir yandan gelecek kaygısı geliyor tabii

hayatımın sonuna kadar tekrar tekrar twd izlemek istiyorum. Kullanıcı adlarım bile "grimes, dixon" şeklinde oluyordu. Hatta bazen kendi kendime "little pig, pittle pig, let me in!" diyorum. Instagram ana sayfam twd ile dolu 1. sezon ile ilgili bir post gorsem mesela aşırı duygulanıyorum, surekli tekrar tekrar izleme isteği. Benim icin 10/1000000 ne kadar sacmaladılar diyen olursa olsun tek izleyeni dahi kalsam yine başa sararım. Başka dizileri de izledim belki kurtulurum bu psikolojiden diye. Postlara yorum atıyorum surekli onla ilgileniyorum, zombi oyunları oynuyorum, hatta inanır mısınız, keşke zombi virusu olsa diyorum

olsa kacacak yer ararsın diyenler var tabii. Neyse bunun hic normal olduğunu sanmıyorum, var mı boyle birileri, tartışalım

Spoiler var arkadaşlar soylemiş olayım