Nasıl kurtulduğumu cok merak eden var, tamamını soylemeyeceğim ama bir ipucu vereyim. Beni şirket arabası olarak kullanılan Clio kurtardı. Manyak gibi suruyordu; başka acıklaması olamaz zaten, o kadar hızlı nasıl cıkayım?
Şaka bir yana sizce nasıl kurtulmuş olabilir? Film artık iyice konu dışı olmaya başladı, mıknatıslı ucakla havadaki arabayı kapmak nedir ya.. (bkz: ff9 fragman)
Yonetmen Justin Lin şu acıklamaları yapmıştı :
Han benim icin cok ozel bir karakter. Hızlı ve Ofkeli serisinden once başka bir filmde de yer vermiştim. Birileri bana Han ve Shaw ’la ilgili bir şey sordu. Verdiğim tepki ‘Bir dakika, ne? ’ oldu. Shaw ’un sekizinci filmdeki barbeku partisinde olduğunu duyunca cok şaşırdım. Geri donuşumun nedenlerinden biri de bazı yanlışları duzeltmek.
Yani arkadaşlıkları bu kadar eskiye dayanan ve aileye bu kadar onem veren Dom'un o nefretten sonra sana guvenebileceğimi biliyordum falan demesi, cocuğunu emanet etmesi falan.. Sadece Jason Statham olduğu icin yapılacak bir şeydi zaten oraları geceli cok oldu ama zamanında Letty icin de aynı durum olmuştu, en azından onunki kadar tutarlı bir senaryoya bağlansa yeter benim icin.
Sizin duşunceleriniz nelerdir?
Surprizbozan [Spoiler] Hızlı ve Ofkeli Han nasıl başardı?
Sinema0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Surprizbozan [Spoiler] Hızlı ve Ofkeli Han nasıl başardı?