Film cıktığı gibi izledim. Oncelikle şunu soyleyeyim film beklediğimden kotuydu. Beni ufacık bir hayal kırıklığına uğrattı. Filmde olaylar cok hızlı gelişiyor. Gelişmekte denmez her şey bir anda olmuş bitmiş gibi hissettirdi. Bir olay bitiyor diğeri başlıyor. O kadar hızlı gelişiyor ki benim en az 3 saat dediğim film 1 saat 50 dakikada bitti. Ve o fragmanda gorduğumuz Godzillayla korkusuzca savaşan Kong bu filmde vur kactan başka bir şey yapmıyordu.
Hatta coğunlukla bir kere vurup Full kacıyordu. Bildiğiniz Godzilla Kong'u ezdi. Hatta bir yerden sonra acıyıp bıraktı. Yerlerde falan surukledi yani tamam Kong alamaz Godzilla'yı diyorduk da bu alamama sureci bayağı hızlı gelişti. Ben daha epik bir fight bekliyordum. Onun yerine vur kac yapan ve hızla savaştan duşen bir Kong gordum.
Godzilla tarafından ayağının altında ezilen ve neredeyse ağlayacak duruma gelen bir Kong gormek uzdu. Herkesin bahsettiği Godzilla'nın ağzından cıkan enerjiyi fragmandan gorduğum kadarıyla 1 2 yer dışında kullanmaz diyordum ama kullanıldı. Hatta bayağı bayağı kullandı. Bir kısımda Godzilla Full ondan spamlayıp durdu hatta.
Ama sevdiğim bir tarafıda var bu olayın. Hepimiz şu kucuk kız ile Kong'un draması yapılıp Godzillanın mağlup edileceğini duşundu ama oyle olmadı. Onun yerine olması gerektiği gibi Godzilla Kong'u ezdi. Ezdi diyorum cunku cidden ezdi gercek anlamda. Ayağını altında surukledi yani uzerine bastı falan.
Son fight tatmin etti. Kısa olması dışında bir sıkıntısı yoktu. Evet tahminlerimin hepsi doğru cıktı. İkisi birleşip MechaGodzillaya karşı savaştı. Kong'u o kadar ezmek olmaz diye de MechaGodzillayı oldurme şerefini de Kong'a bırakmışlar.
Kong'un Godzilla'yı olumden kurtarması da hoş bir detaydı. Cocuğun gidip koskoca sistemi bir alkol sayesinde bozduğu sahnede cok gulmuştum. Evet hepimizin merak ettiği soru Godzilla niye dunyaya saldırıyor sorusunun cevabı basitmiş. Aslında dunyadaki derdi MechaGodzilla imiş.
Uzun lafın kısası film beklediğim kadar iyi cıkmadı. Ama hoş izlenebilir hatta izlenir. Olaylar aşırı hızlı gelişmeseydi ve fightlar bu kadar kısa gecmeseydi yine daha iyi olabilirdi. Filme puanım 10/6 sırf Godzilla hayranlığım yuzunden. Bu da yoksa 5.
Siz nasıl buldunuz filmi dostlar? Goruşlerinizi bekliyorum.