Merhabalar bu bloğu paylaştığım tarih 1 Nisan 2021 bundan bir gun once yani 31 Mart gunu Himym'in finalinin 15.yıldonu muydu ve o gun paylaşıcaktım fakat hic vaktim olmadı cunku final bolumunu daha izlemeden bir şey paylaşmak istememiştim...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunu buyuk bir himym fanı olduğum icin bu konuyu acıklamak istiyorum cunku bircok himym fanının son sezonu veya son bolumleri hic beğenmediğinin farkındayım.
Ve bu konuyu hem spoilerlı hem spoilersız olmak uzere 2 şekilde acıklayacağım boylece bunu okumak isteyip cok geride olanlar spoilerlı olanları okumak zorunda kalmayacak.

Duğun:
Ekip son sezonda upuzun bir duğun macerasına cıkıyor ve orada belli başlı olaylar yaşanıyor, bazıları ise diziyi sadece "barney"icin izliyordu zaten diziyi.
Şoyle acıklayayım herkes normal de barneyin gun icinde takıldığı kızlarla olan hikayeyi dinlemeyi seviyor fakat son sezonda barney neredeyse hicbir kızla yatmıyor desem yeridir.

Mizah:
Son sezon mizah ağırlıklı olarak değil de DRAM ağırlıklı olarak ilerliyor ve hakkını da veriyor bence fakat himym sit-com yani genelde herkes bunu gulmek icin izliyor 8 sezon herkes gulerek izlerken 9.sezonda eğlence ağırlıklı olduğu kadar da drama ve romantizm ağırlıklı olduğu icin bircok kişi soğudu.
Ekibin eksik uyesi:
Ekibin eksik uyesi Marshall'dır yaşadığı bir sorun yuzunden Marshall bu duğune biraz gec kalıyor ve ekibimiz 4 kişi kalıyor 4 kişi alışılmışın dışında olduğu icin biraz tuhaf.

Marshall neden ilk bolumlerde yok?
Bu soruyu sorduğunuzu duyar gibiyim Marshall'ı oynayan "jason segel" o sıralarda başka projeler uzerinde calışıyordu.

Muppets filminin cekimlerinde olduğu icin genelde Himym'e biraz daha az vakit ayırıyordu.

Bu yuzden Marshall'ı tabletle suratını goruyorduk ilk bolumlerde.

Anne karakterinin tam anlatılamayan hikayesi:
Bu son sezon herkes tahmin ediyordur az buz anne karakterinin hikayesini ve ne olduğunu anlatmaya calışıyorlar fakat uzgun anlatılamıyor.

Sanırım bu kadar aklımda son bir madde daha var ama onun spoiler olabilir diye paylaşmak istemiyorum zaten istemesem de yeterince vermiş olabilirim ama spoilerlı olanı daha derin ve iyi inceleyeceğim.
Aslında basit bir nedeni daha var harika bir final yapıp hayranı uzmek de var
-Ya niye bunun devamı yok kampanya yapalım devam etsin 1-2 sezon daha.
Gibisinden olmasın diye kotu bir finalle bitirmiş olabilirler diye duşunuyorum.