Surprizbozan: Spoiler - Godzilla vs Kong hakkında Arkadaşlar filmi izledim ve gayet memnun oldum. Hikayesini falan guzel işlemişler. Bazıları klasik Warner Bros.. Olayı var demişler. Eğer kong olseydi kong severler tepki verecekti. Eğer godzilla olseydi godzilla severler tepki gosterecekti.

Başta Godzillanın kışkırtılıp insanlara saldırdığını duşunduk. Ama hayır. O sadece Apex şirketine kendisini oldurmek icin mecha godzilla yapmaya calışan yere saldırmıştı. Ayrıca kongun neden olmesini istediğini anlayamadım. Mesela gemideki saldırının amacı neydi? Biri anlatırsa sevinirim. Sonra kongu evine goturuyorlar. Orası filmde oyuk dunya olarak geciyor ama olayı tam anlayamadım. Her neyse. Kong baltasını oraya koyuyor. Mavi enerjiyi calmaya calışıyorlar vesaire. Godzillanın bundan haberi olup yeri oyuk dunyaya kadar deliyor. Sonra kapışıyorlar. Kapışma berabere bitiyor. Diğer sırada mecha godzillanın bilgisayar sistemine 3 başlı ejderhanın DNA'ları geciyor ve kontrolu kaybediyorlar. Daha sonra beraber savaşıp mecha godzillayı yeniyorlar. Filmin kaba taslağını boyle anladım. Eksik, onemli ve yanlışım olan yerleri anlatırsanız sevinirim.