Gerilim turu icin (Film):
Joker (2020) (Oh bugun de Joker oveceğiz cok şukur) () The Orphanage The Conjuring The Shining (Efsane oyuncu Jack Nicholson ve efsane yonetmen Kubrick) The Silence of the Lambs (Kuzuların Sessizliği) Aksiyon turu icin (Film):
John Wick Extractiaon (Sevceğimi duşunmemiştim bu filmi ama kesinlikle izlemeye değer) Avengers (Bu da @tony Stark @STeVe Rogers hatırna..) (Tum seri Scarlett Johanson izlediğim icin pek bir fikrim yok) Wanted (Aynı şekilde film boyunca Angelina Jolie'yi izlediğimden nasıl bir film bilmiyorum) Mad Max: Fury Road () V for Vendetta The Dark Knight () (Bunda da Joker var) DRAM turu icin:
Joker'i gerilime mi yoksa drama mı koysam bilemedim. Schindler's List (Henuz ben de izlemedim) La Vita è Bella (Hayat Guzeldir) Green Mile (Yeşil Yol) The Pianist The Shawshank Redemption Forrest Gump Can Dostum (Good Will Hunting)
Kişisel olarak en sevdiğim filmler:
Joker The Dark Knight İnception Prestij Forrest Gump Whiplash The Social Network Harr Potter Catch Me İf You Can Akıl Oyunları The Master Sherlock Holmes (RDJ'nin olduğu) Mad Max Deadpool Back To The Future Enigma Esaretin Bedeli ...
Dizi kısmına gelirsek bu kısım bana ait değil genel olarak sevilen ve onerilenleri yazacağım pek dizi izlemem.
Sadece ilk 3 diziyi izledim.
Sherlock Breaking Bad Rick and Morty Fargo Narcos Better Call Saul Haouse (Şu doktor olan) OZ Doctor Who Vikings Dexter Supernatural How I Met Your Mother Lost (Bunu bile izlemedim o kadar korkuyorum ki izlemeye..) Prison Break (Sadece 1 sezon izledim onu da beğenmedim) The Walking Dead (Bunu da izlemeye korkuyorum) Upload The Mandalorian (2019) IMDb: 9.1
Biraz da romantizim demek isterdim ama ilgimi cekmeyen bir tur. (Hadi yediniz)