Surprizbozan: Hem bolume hem de evrenin diğer eserlerine spoiler vardır. Bir Clone Wars sevdalısı olarak cok beğendim bolumu. Bo- Katan'ın gelmesi ve yine bir yan gorev yapılmasından sonra Ahsoka Tano'nun aradığımız Jedi olduğu netleşti (aslında kendisi kendini bir Jedi olarak gormuyor, duzenden ayrılmıştı hatırlarsanız). Ben şahsen bu kadar erken beklemiyordum Ahsoka Tano mevzusunun olmasını, son bolumlere doğru olur diye duşunmuştum. Fragmanı izleyenler anlamıştır zaten, fragmanın %90'ı ilk 3 bolumden oluşuyor. Bu da demek oluyor ki daha bircok guzel surpriz ile karşılaşabiliriz, tanıtımlarda hicbir şeyi spoil etmemeye calıştıklarını duşunmuştum zaten.
Bo-Katan'ı Clone Wars ve Rebels'ta seslendiren oyuncu Katee Sackhoff Live Action olarak da kendisine hayat verdi. Gerci aylar once kendisinin goruneceği bir dedikodu olarak yayılmıştı, doğruymuş. Bolum 33 dakika, 1-2 dakika giriş zaten onceki bolumleri gosteriyor, 2 dakika ise cast yazıları. Biraz kısa olması canımı sıkıyor benim, sonucta 1 hafta bekliyoruz, fakat iceriği Clone Wars ve Rebels'tan alması şahaneydi. Bo- Katan'da Dark Saber'in peşindeymiş, kendisi kılıcın Moff Gideon'da olduğundan haberdar. Rebels'ta en son kendisi kullanırken gormuştuk, sonra Moff Gideon'un eline gecmişti. Muhtemelen başka bolumlerde kendisini goreceğiz gibi duruyor.
Sizin fikirleriniz neler bolume dair?
Surprizbozan [SPOILER] The Mandalorian 2. Sezon 3. Bolumu
Sinema0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Surprizbozan [SPOILER] The Mandalorian 2. Sezon 3. Bolumu