Merhaba arkadaşlar eskiden izlediğim bir cizgi film birden aklıma takıldı. Ama adını bir turlu hatırlayamıyorum. Onceden bayağı bayağı izlerdim. İşin garip tarafı aklımda bir yerlerde kalmış ama ne zaman izlediğimi bile bilmiyorum. Cizgi filmden hatırladığım 3 5 detayı sizinle paylaşacağım belki bir arkadaş bulabilir.
Oncelikle ana kahramanımız her bolumde havada ucan bir aracta uyanıyordu. Ve ilerlemiş teknolojiyle gunluk rutinlerini yapıyordu. Aracın ici sanırım beyaz ve griydi. Diğer ana karakter ise pembe saclı bir kızdı. Bir de kotu karakter vardı. Uzun bir bıyığı vardı. Cizgi filmdeki dunya yemyeşildi. Ve ana karakterlerimiz surekli birilerinden yardım alıyorlardı. Ve cok nadir hatırlıyorum ama galiba cizgi filmde kotu karakterimizin yerin altından dunyaya bakan buyuk bir durbunu vardı. Dediğim gibi aklıma takıldı o cizgi filmde cok guzel anılarım olduğunu hatırlıyorum ve donup tekrar bir bakmak istedim. Ama adını hatırlayamadım bulan ve daha once izlemiş biri varsa aşağıya yazsın lutfen.
İyi Sosyaller.
Havada ucan aracta uyanan ana kahramanın olduğu cizgi dizi
Sinema0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Havada ucan aracta uyanan ana kahramanın olduğu cizgi dizi