Villainous:
Meksika yapımı olduğundan aşırı undarrated. Sadece oradaki Cartoon Network'de yayınlanıyor. Yerli yapım bizim Kral Şakir gibi. Black Hat Organizasyonunun maceralarını konu alıyor. İlk sezon daha yayınlanmadı plot bolumu ve 15 civarında kısa bolumler var 10 tane de Cartoon Network serilerindeki kotu karakterlere yapılmış parodileri var Samuray Jack'deki Aku'dan tutun Teen Titans'daki kotulerden Gumball'a kadar Black Hat Organizasyonu hizmet veriyor. Mizahı da kalitelidir. Ozellikle absurt mizah severlere oneririm. Regular Show kalitesi var dizide.

Mao Mao Heroes Of Pure Heart:
Mao Mao gozupek bir kahraman. (en azından oyle olduğunu iddia ediyor) bir de İyi Kalpler Vadisi'nin yeni şerifi. Ortağı paralı asker Badgerclops ve arkadaşları Adorabat ile birlikte Gok Korsanları ve diğer tum kotu guclere karşı mucadele ederek İyi Kalpler Vadisi'nin huzurunu sağlıyor. Ne bu şirinlik diyecekseniz ki bende dedim Mao Mao ve Badgerclops'da dedi tum kasaba Adorabat gibi cok şirin onu dediğimiz sırada Badgerclops bir tane kasabalıyı ay sen ne şirinsin diye severken kasabalının ben 30 yaşındayım demesiyle anlıyoruz ki Sjw dolu bir Disney cizgi filmi değil kaliteli bir CN cizgi filmi izliyoruz. Ortacağ, Tes ve Zelda seviyorsanız cok keyif alırsınız. İlk sezon 40 bolum ikinci sezon yolda. Aşırı eğlenceli ve kaliteli, sanat dizaynıda cok hoş.

The Owl House:
Cıktığı gunden beri en sevdiğim cizgi film.
Birleştirdikleri tum konseptler bana hitap ediyordu bu yuzden cok sevdim. Alt metni de cok kalitelidir, kendi Lore'unu genişletme konusunda Gravity Falls ile yarışır ki bu diziyi de Gravity Falls'ın yapımcısının sevgilisi yapıyor. Konusu da Kaynar Adalar'a gecen insan Luz'un bir cadı olmak istemesini anlatıyor. Luz'un karakteri de cok guzel yazılmış spoiler vermiyorum ilk bolum dunyada geciyor daha iyi anlarsınız karakteri.

Star Vs The Forces Of Evil:
Anlatmaya gerek var mı bilmiyorum tek kelimeyle mukemmel. Mizahı, sanat tasarımı, karakter gelişimi, Lore'u ve muzikleriyle mukemmel bir yapım. Herkese oneririm.