Ben mesela bu virus başlamadan once hic dizi izlemezdim bir s. E. Bir de the end of the F***ing world izlerdim sonra onlarda bitti. Ardından tam bana uygun olan Breaking Bad'i buldum, mukemmel gelmişti aynı Half-Life gibi ilerliyordu, sanki sona adım adım ilerliyormuş gibi, veya ilerlediğini mukemmel bir şekilde hissettiriyordu bir daha ki bolumu 4 gozle bekliyordum. Bu bitti cok uzun surdu bitmesi ama değdi sonra filmini de izledim (el camino), ardından ise can sıkıntısı ile beraber hic guvenmediğim la casa de Papel'e başladım ki dizi mukemmeldi yine, bu mukemmelliğin sebebi her dizide en az 1 tane geleceği bilen aşırı zeki insan bulunmasıdır. Sonra Prison Break'a başladım (hala izliyorum 1.sezon 16.bolumdeyim) ve yine mukemmeldi ben normalde dizileri arka arkaya kesinlikle izleyemem sıkıcı falan gelir, fakat eminim bu sırayla dizileri izlerseniz ve bu tarz dizileri seviyorsanız bana sorarsanız bu sırayla izleyin. Arkadaşlar bir de sorarsınız kesin bu dizilerdeki zeki insanları; Breaking Bad'de tartışmasız walter white'dır, la casa de Papel'de profesor abimizdir (bence en zekisi bu adam, doğaustu gucleri olabilir geleceği goruyor), son olarak Prison Break'da universiteli Scofield'dir(bununda doğa ustu gucleri olabilir