Cars hayranları, toplanın! Disney pixar popcorn adı altında cıkardığı bu sene cıkışını yapacak animasyon dizi ve animasyon filmleri arasında arasında 1 adet cars animasyon dizisi olduğunu acıklamıştı. Bu dizinin ismi "Dancing With The Cars" tı onceki konularda konuşup, tartışmıştık aşağıya linkini bırakıyorum. Bu dizi dışında cars adı altında bir dizi daha duyuruldu. "Cars: Unparalleled Parking" dizi hakkında pek bir bilgi olmasada bulduğum kadarıyla sizleri bilgilendireceğim. Kısa kısa bolumlerden oluşan guneşli bir radyator kasabası gununde McQueen ve dostlarının radyator kasabanın şerifi onderliğinde paralel park etme stratejileri oğrenirken kendini geliştirmelerini ve arada espiriler ile izleyiciyi ekrana kitleyerek az da olsa bir gulucuk bırakmayı ve keyifli bir seyir zevkini
Hedef alıyor. Bolum ve sezon sayısı hakkında henuz kesin bir bilgi yok fakat ileride acıklanacaktır, tek bolum'de olabilir henuz net değil dediğim gibi. Fakat tahminimce tek bolum olmayacaktır. Dizi ilk filmde oldukca vurgulanan Sally'nin koni motelinin onunde gececek ve devamlılığını surdurecek. Dizi hakkında cok bir bilgi yayınlanmadığı icin bazı değindiğim yanlış noktalar elbet ki olacaktır mazur gorun. İşte diziden birkac gorsel, bize ileride cıkacak filmler icin ufak spoilerlarda veriyor olabilir.

Dancing with the cars ve cars 3 tartışma konumuz: Cars 3 hakkında ne duşunuyorsunuz?

Umarım beklediğimiz şekilde olur ve keyifle izleriz.
He bu arada bunu gorunce bir gulumsedim nedense şu fotoğrafıda aşağıya bırakayım beğenirsiniz belki.

Nereden izleyebilirim? Cıkış tarihi nedir? Dediğinizi duyar gibiyim. Oncelikle soylemeliyim ki 2 Animasyon'da Disney+ uzerinde yayınlanmaya başladı fakat maalesef Disney+ henuz ulkemize gelmiş bulunmamakta. VPN ile yapılıyormuş galiba ama onermiyorum ve sorumluluk kabul etmiyorum. Zaten Turkiye'ye geleceği hakkında konuşuluyor. İki dizide 22 ocak 2021 tarihinde disney+'da yayınlanmaya başladı fakat turkiyeye ne zaman geleceği hakkında resmi bir acıklama yok.

Ayrıyeten Tarayıcıya isimlerini yazdığınızda şu şekilde 2 poster cıkıyor.