Turk dizilerini-filmlerini izleyen var mı? Ben dun kendimi feda ettim ve annemle beraber bir dizi izledik; kuruluş Osman. Bizim dizi sektorumuzun bu kadar geride olduğunu bilmiyordum. Dizi 2 saatin uzerinde surdu ve 40 dakika bakışma ile gecti. Hin dizileri ile alay ediyoruz, bizim hint dizilerden farkımız yok. Bu kadar mı berbat olur dizi sektoru yahu? Daha once de bakmıştım birkac diziye; Teşkilat dizisinde, Bilgecan Dede'nin helikopter sahnesini gormuştum. Bu Turk dizileri 40 dakika olmadığı surece değişmeyecek bence. 2 saat kimse dizi izlemez anca yaşlı nineneler ve sıkıntıdan dizi izleyenler var. Tek dizi değil, film sektorumuz de berbat. 2000 yılından sonra anca 5-6 tane guzel diyebileceğim film var. Alper Cağlar gibi yonetmenler olmasa tumden gidecek film sektoru. Hele bir de gecen gun anneannem falan da gelmişti. Sordum, 2 saat izlemekten sıkılmıyor musunuz diye. Keşke 3-4 saat olsa dediler. Daha da fazla istiyorlarmış. Turkiye dizi sektoru asla gelişmiyecek bence. Anca Netflix'te adam gibi bir şeyler yaparlarsa, belki bir ihtimal cıkarbilirdi. Mesela Bir Başkadır guzeldi fakat duşuk butceliydi. Ben de artık şoyle koşmalı, taramalı, ucan arabalarla olan bir film seyretmek istiyorum Turkiye'de.
Dosya Ekleri

45F3155C-76AC-EB11-80FD-ECF4BBE99FC6.jpg 19,2 KB · Goruntuleme: 47

download.jpg 6,4 KB · Goruntuleme: 42