Bunu birkac yıl once televizyondan izlemiştim. Sanırım 2. Dunya Savaşı'nda geciyordu, alternatif tarihti ya da Kore Savaşı'nda geciyordu. Film Japonların asker olarak kullandıkları Korelileri anlatıyordu sanırım ama emin değilim. Ana karakterimiz Japon ordusunda bir Koreliydi diye hatırlıyorum (Kore Savaşı değilse oyle olduğundan eminim). Filmin ortalarında kilolu Japon kumandan harakiri yapıyordu ve onun yerine daha sıska bir komutan geciyordu. Filmin sonunda ana karakterimiz ve arkadaşları (bunlara filmin ortasında keskin nişancı bir kız da katılıyordu) askeri kamptan kacıyorlar. Onlar kacarken bir Sovyet ucağı onları goruyor ve ateş etmeye başlıyor. Keskin nişancı kız da "xxxx keskin nişancıydı. Onu vurabilir." deyip ucağı duşuruyordu ama ucak duşerken bir mermi ona isabet ediyordu. Sonra ana karakterimiz kampa doğru ilerleyen Sovyet tanklarını goruyor ve kampa onları uyarmak icin donuyordu. Ancak yetişemiyor ve tanklarla aynı zamanda oraya varıyordu. Kalanını hatırlamıyorum. Film hakkında tum hatırladıklarımı yazdım umarım filmi biliyorsunuzdur.
Edit: 2. Dunya Savaşı filmi olup olmadığını anlamak icin Sovyetler ve Japonya savaşmış mı ona bakmak istedim. Ve tahmin edin ne buldum. Resim aşağıda.