Surprizbozan The Walking Dead dizisi sizce nasıl?
Sinema0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Surprizbozan The Walking Dead dizisi sizce nasıl?
-
15-11-2022, 20:41:44Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi siz TWD dizisini seviyor musunuz? Ben ilk izlemeye başladığımda cok fazla sarmıştı. İlk 3 sezonu 5 gunde bitirmiştim hic dizi bile izlemezken. Ama 5 sezondan sonra sadece oylesine yapılmış gibiydi bence. TWD dizisi validen sonra bitmeliydi hikaye bir sure sonra zombiler ile hayatta kalmak yerine Rick'in birilerini oldurmesine donuyor. Birileri gelip ricke zarar veriyor sonra Rick sinirlenip onları olduruyor ve 5. sezondan sonra Full boyle oldu. 5. sezondan once karakterler guzel yazılmış olarak geliyordu ama sonradan oylesine koymuşlar gibi geliyor. Ozellikle cok sacma şekilde gereksiz ana karakterlerin olmesi gibi tamam ana karakterlerin olmesi olabilir şok yaratmak icin ama berbat oldu hepsi en uzulduğum Gleen oldu benim icin boş yere harcadılar adamı. Onun dışında gereksiz karakterlerde vardı olyesine gelip oylesine oldurulen karakterler t-dog gibi sırf dizimizde siyahilerde var demek icin eklemişler resmen. beth Green'e karakteride oyle oldu hicbir onemi yokken birden ana hikaye ona bağlandı bir ara daryl ile aşk falan yaşadılar ama yine hemen oldu. Eğer ki izleyecek varsa tabii tum Spoiler'ları verdim ama ilk 5 sezon izlenir. Onun dışında başka var mı boyle twd gibi izlenecek diziler ben hic bulamadım.