Merhaba ve direkt konuya değineyim. Şu boş zamanımda bari biraz cizgi film izleyeyim dedim ve karşıma RTUK'un sansurleri cıktı. Ama benim uyuz olduğum taraf, sapıkca kotu filmler sansurlenmiyor, boyle guzelim cizgi filmleri sansurluyorlar. Cizgi film olarak Surekli Diziyi ele alalım. Şu zombilerin olduğu 11 dakikalık bolumu sansurlerle 9 dakikaya kadar duşurmuşler. Gercek Thomas bolumunu mahvetmişler! Şu opuşme sahnelerini de kesiyorlar. Evet, kestin ne oldu? Eline ne gecti. Amerika'da yaş kısıtlama ile uyarıyorlar. Turkiye'de direkt sansur. Şukran gunu ve cadılar bayramı bolumlerini yasaklamışlar. Neden? Sansur istemiyoruz. Cocuklar internetten sansurlemediğiniz icin sapıkca şeylere daha fazla ulaşıyor ve siz cocuklara cizgi filmlerin kotu ornek olduğunu sanıyorsunuz! Yahu siz sadece coğunlukla Cartoon Network dizilerine sansur uygulamak icin mi kuruldunuz? CN sitesinde oyununu bile paylaşmadılar! Yani artık diyebileceğim pek bir şey yok. Sansurlerden dolayı artık İngilizce olarak izliyorum. Sizin duşunceniz nedir?