Gayet guzeldi. Infinity Saga severleri izlemeli. Ancak beklentiyi yukseltmeyin lutfen. Sonucta bircok kuresel felaket gorduk ve bu Blackwidow'un origin hikayesi. Ayrıca 4. aşama icin de guzel bir giriş yapılmış After Credits sahnesinde. Beklentiyi yukseltmeden izlenmeli diye duşunuyorum.

Gelelim filme. Ortalarda durgunluk oldu ve sıkıldım sayılır ileri atlamak istedim. Aksiyon sahneleri cok guzel olmasına karşın sayısı azdı. Ancak filmin genel yapısı ve karakterleri beni memnun etti. Spoilerlı yorumumu aşağıya bırakıyorum.

Surprizbozan: Blackwidow Red Guardian cok komikti cok sevdim. Blackwidow'un kardeşi muhteşemdi. Kendisini ileride gormeye devam etmek daha guzel olacak. Blackwidow'la tam bir kucuk kardeş olup da alay etmesi harikaydı. Civil War sonrasında ancak bu olurdu bence. Ancak hayal kırıklığım cok guclu ablayla Blackwidow'un Boss Fight yapmamış olması. İyi bir boss savaşı istemiştim. Filmi 2D altyazılı izledim ve kesinlikle oneririm. Cok daha rahat oluyor. Keşke yıllardır 2D seceneği sunsalardı.